merhaba bende görev pusulası yok videolara bakıyorum herkes pusulaya basıp göreve gidebiliyor bende neden olmuyor
Merhaba,Oyuna her girişimde ve gateler arası her geçişimde skill barları, can barım, görev liste barı yer değiştirip yaptığım düzenden çıkıyor. Ayrıca ipuçlarını kapatmama rağmen kendiliğinden geri açılıyor bu her map değiştirmede tekrar oluyor. Örn oyundan hiç çıkmadan doriondan DV'ye geçince, DV'den geri doriona geçince ve kanallar arası D1, D2, D3 gibi her geçişte bu durum kendi kendine tekrarlıyor çözümü nedir? Her map değişiminde bunlar bu şekilde geriye geliyor. Ekli dosyayı görüntüle 5903
Anladım yine nadir sorun beni buldu desek yaMerhaba,
Etrafımda hiçkimsede bu şekilde sorun yok. Oyunu silip tekrardan kurmanızı rica etcem clientte sorun var gibi.
Oyunu baştan kurdum halen aynı her kamp değişiminde skill barımı, can barımı, görev barımı aldığım yer değişiyorMerhaba,
Etrafımda hiçkimsede bu şekilde sorun yok. Oyunu silip tekrardan kurmanızı rica etcem clientte sorun var gibi.
hala aynı problem devam ediyor. Premium aldım oyuna giremiyorum Rusya'dan.Oyun websitesinden ping alamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 5885
ama websitesine bağlanabiliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 5886
oyuna login olmaya çalışınca sunucuya bağlanma sorunu yaşıyorum. çözümü bilen var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 5887
Hocam RAM'ı 16 yap.Kalabalikta sürekli donuyor. Yaklaşık 20 dk dir pazar kurmak için calisiyorum. Bende yalnizca kalabalikta donuyor
İntel i7
Gtx 1060 6gb
8gb ram