ÇÖZÜM Tüm Hatalar ve Çözümleri

hrnbilgin

Üye
merhaba bende görev pusulası yok videolara bakıyorum herkes pusulaya basıp göreve gidebiliyor bende neden olmuyor

Dilefruz

Üye
merhaba bende görev pusulası yok videolara bakıyorum herkes pusulaya basıp göreve gidebiliyor bende neden olmuyor​
Merhaba,
Öncelikle görev nasıl alınır onu göstereyim.

Sağ alttaki Macera butonuna tıklayın. Sol tarafta levelinize uygun almak istediğiniz görevin yanındaki büyüteç simgesine tıklayın.
Sizi direk olarak Görevi Veren NPC'ye götürecektir. Görevinizi alın ve açıklama kısmına bakın. Sizlerden hangi yaratığı kesmini istiyor.

görev alma.jpg

İlgili yaratığı seçip sağ alttaki konum işaretine basın ve otomatik olarak sizi o canavara götürecektir.

göreve gitme.jpg

Umarım yardımcı olabilmişimdir.​

CarLiDo

Üye
Oyun websitesinden ping alamıyorum.
1650990772046.png

ama websitesine bağlanabiliyorum.
1650990836610.png

oyuna login olmaya çalışınca sunucuya bağlanma sorunu yaşıyorum. çözümü bilen var mıdır?

1650990954448.png

KhanConqueroR

Üye
Oyuna her girişimde ve gateler arası her geçişimde skill barları, can barım, görev liste barı yer değiştirip yaptığım düzenden çıkıyor. Ayrıca ipuçlarını kapatmama rağmen kendiliğinden geri açılıyor bu her map değiştirmede tekrar oluyor. Örn oyundan hiç çıkmadan doriondan DV'ye geçince, DV'den geri doriona geçince ve kanallar arası D1, D2, D3 gibi her geçişte bu durum kendi kendine tekrarlıyor çözümü nedir? Her map değişiminde bunlar bu şekilde geriye geliyor.
hatarise.jpg

Dilefruz

Üye
Oyuna her girişimde ve gateler arası her geçişimde skill barları, can barım, görev liste barı yer değiştirip yaptığım düzenden çıkıyor. Ayrıca ipuçlarını kapatmama rağmen kendiliğinden geri açılıyor bu her map değiştirmede tekrar oluyor. Örn oyundan hiç çıkmadan doriondan DV'ye geçince, DV'den geri doriona geçince ve kanallar arası D1, D2, D3 gibi her geçişte bu durum kendi kendine tekrarlıyor çözümü nedir? Her map değişiminde bunlar bu şekilde geriye geliyor. Ekli dosyayı görüntüle 5903
Merhaba,
Etrafımda hiçkimsede bu şekilde sorun yok. Oyunu silip tekrardan kurmanızı rica etcem clientte sorun var gibi.

JaxSui

J
Oyundaki yazılar sistem mesajları chat yazıları isimler item isimleri kısacası tüm yazılar çoook küçük. Ayrıca Z ye alınan mobların altındaki kırmızı halka da belli belirsiz...

ferat531

Üye
Sürekli mavi ekran hatası veriyor ve easy anti chat hatası veriyor

Ekli dosyalar

• IMG_20220503_154023.jpg
    IMG_20220503_154023.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 75

Ganger35

Üye
oyunda sürekli crash hatası alıyorum. oyun donuyor kalıyor öyle. anca görev yöneticisinden kapatmam gerek. çözümü yok mudur bunu. pc 16 gb ram, gtx 1660 süper aero 6 gb ryzen 3 işlemci

huseyin35

Üye
Kalabalikta sürekli donuyor. Yaklaşık 20 dk dir pazar kurmak için calisiyorum. Bende yalnizca kalabalikta donuyor

İntel i7
Gtx 1060 6gb
8gb ram

EdLLi

Üye
Oyun başlatılamadı. Hata kodu: 30007" Hatası hk. bu sacma sapan sorun düzelmiyor !!!

mentalist1907

Üye
gtx 1650 super'den 6600 xt'ye geçiş yaptım fps yerlerde sürünmeye başladı. Bilgisayarla aram iyidir o sebeple ttnet müşteri temsilcisi sorularını es geçerseniz memnun olurum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt