50 Kill Görevi Okçular Hakkında

Benbu

Üye
skill çeşitliliğiyle ilgili gelen şikayetleri ciddiye almaya bile gerek yok. Bunlar tabii ki olacak. Ama range sorununu ve 3lü 5li'nin mevcut buglı halini görmezden gelemezsiniz bu şekilde üzgünüm. Ben burada çözüm önerilerimi sıralamıştım, bunların okçu için ve diğer tüm jobların için faydalı olacağını düşünüyorum buraya da kopyalayayım:

Okçuların skill range'i çok fazla bu da melee ekiplerin mesafeleri kapatamamasına neden oluyor, bu durumun önüne rush 1 skilliyle geçilmeye çalışılmış bence çok makul bir yaklaşım, bu yaklaşımla yeni düzenlemeler yapılabilir. Skill etki mesafelerinin uzun olması sadece okçu için de geçerli değil, priestin db'si de çok uzaktan atılabiliyor, genel bir range sorunu var oyunda. Bence öncelikle bunun bir nerflenmesi gerekiyor, oyun vasıfsız insanların (hakaret olarak söylemiyorum bu arada vasıfsız işçi gibi düşünün akdsjhfa) geçim kaynağı olmuş durumda bu sebeple insanlar tabii ki en az masrafla en güvenli şekilde oynayabilecekleri jobu seçiyorlar. Sonrasında 3lü 5li'ye bir nerf gelmesi gerekiyor. Bu skillere tıpkı minöre olduğu gibi bir cool down getirmek gerek. Bu haliyle elleri oynamıyor karakterin 3'lü 5'li atarken, 8 oku animasyon olmadan vuruyor doğrudan. Assas ve okçu karışık oynuyorum, vixen 7 var elimde uzaktan 550-900 arasında vuruyorum. 3'lü 5'linin tekli okları 250-350 arasında dmg vuruyor ve animasyon olmadan. Hâl böyle olunca farmda bp'den sonra en sağlam karakter okçu oluyor ve insanlar bu joba yöneliyor, pvp'de de aşırı uzaktan güvenli bir şekilde vurdukları için herkes bu joba yöneliyor. Tek bir sc basmadan rahatlıkla bitirebilirsiniz görevi bu karakterle. Öneri sorulmuş başlık altında fazlaca, burada anlatmaya çalıştım. Biraz toparlayayım aşağıda:

1- Oyundaki range mesafesi kısaltılmalı, sadece okçular için değil priestler ve assasların cc atması için de geçerli bu durum. Çok uzaktan atabiliyorlar.
2- Okçunun 3lü 5li skillerine cool down eklenmeli.
3- Solo farmda diğer karakterler bufflanmalı, bu durum insanların okçu ve bp haricinde classlara yönelmesini teşvik edecek ve farmdaki job çeşitliliğini artıracaktır. Şu an için bp ve okçu farm karakteri olarak görünüyor. Oynaması çok keyifli, envai çeşit trollüklere elverişli bir karakterin farma sıkıştırılması üzücü gerçekten.
4- Solo okçunun güçsüz olduğuna dair birçok argüman üretildi burada, katılıyorum. Karakterin oynanabilir kalmasını sağlamak için tıpkı rush 1-2 skillerinde olduğu gibi archer ağacına yalnızca soloyken çalışan ve tekli attack skillinden daha fazla vuran bir skill eklenebilir.

Archer karakteri mmorpglerde çok yönlü ve oynaması keyifli bir job. Burada 3lü 5li bugı ve çok uzaktan vurması gibi özelliklerinden dolayı farm karakteri olarak görünüyor. Öncelikle bu algıyı yıkmak gerek, yukarıda saydığım düzenlemelerin bunu yıkacağını düşünüyorum. Bununla birlikte karakterin solo versiyonunun bufflanması da oynanabilir kılacaktır karakteri.
okcunun elinden rangesini alırsan itemsiz bir wariordan çıplak bir priestten dıbınden vurmaya calısan bır mageden ne farkı kalır ? 1-1 neden gırsın warıorla tabıkı ucacak kacacak uzaktan vuracak rangesını kısalt damagesını dusur skil cesitliliğini azalt olm sız ne kadar menfaat arsızısınız ya

GorrTheGodButcher

Üye
okcunun elinden rangesini alırsan itemsiz bir wariordan çıplak bir priestten dıbınden vurmaya calısan bır mageden ne farkı kalır ? 1-1 neden gırsın warıorla tabıkı ucacak kacacak uzaktan vuracak rangesını kısalt damagesını dusur skil cesitliliğini azalt olm sız ne kadar menfaat arsızısınız ya
Ne saçmalıyorsun ya sen, ne range'ini elinden alması? kim diyor böyle bir şeyi?. Çok uzaktan vuruyor diyoruz 500 metreden vurmasın bir zahmet hiçbir job, adam ilk monudan orta monuya sıkıyor neredeyse bunu kısaltmalılar diyoruz utanmadan range'ini elinden alırsanız ne kalır diyosunuz. 3 parti iç içe gezip 500 metreden sağa sola sıkıyor, kimse de yaklaşamıyor yanlarına. İşinize gelince çok güçsüz job işinize gelince "tabii ki uçacak kaçacak uzaktan vuracak" asıl arsız olan sizlersiniz.

Benbu

Üye
Ne saçmalıyorsun ya sen, ne range'ini elinden alması? kim diyor böyle bir şeyi?. Çok uzaktan vuruyor diyoruz 500 metreden vurmasın bir zahmet hiçbir job, adam ilk monudan orta monuya sıkıyor neredeyse bunu kısaltmalılar diyoruz utanmadan range'ini elinden alırsanız ne kalır diyosunuz. 3 parti iç içe gezip 500 metreden sağa sola sıkıyor, kimse de yaklaşamıyor yanlarına. İşinize gelince çok güçsüz job işinize gelince "tabii ki uçacak kaçacak uzaktan vuracak" asıl arsız olan sizlersiniz.
sen arızalımısın ? görev saati dısında nerede goruyorsun bu durumu ? gorev saati kalabalık saat dısında nerede okcu gorsen uzerıne kosmuyormusun asas ısen warıor ısen bp ısen ? dalga mı gecıyorsunuz ? 1500 kisi yumruk kadar alanda pk atmaya calısırsa ve bu da belırlı 3 4 saat ıcerısıne sıkıstırılırsa olacagı bu okcunun daha damagesı dusuktur oyunu bowla sıkıtıran yonetımı sorgulayın 25k lık okcu charım var 700 vuruyorum adamlara 85 skili calısmıyor sen ne konusuyosun golden 7 li adam ws 7 li adam gelip kesiyor hiçbir artımız yok adam akıllı hızlı kosmamız bıle yok uzaktan 500 600 vuruyoruz sen ne yapıcan bu karakterle ? oyun sadece o 3 4 saatten mı ıbaret

GorrTheGodButcher

Üye
sen arızalımısın ? görev saati dısında nerede goruyorsun bu durumu ? gorev saati kalabalık saat dısında nerede okcu gorsen uzerıne kosmuyormusun asas ısen warıor ısen bp ısen ? dalga mı gecıyorsunuz ? 1500 kisi yumruk kadar alanda pk atmaya calısırsa ve bu da belırlı 3 4 saat ıcerısıne sıkıstırılırsa olacagı bu okcunun daha damagesı dusuktur oyunu bowla sıkıtıran yonetımı sorgulayın 25k lık okcu charım var 700 vuruyorum adamlara 85 skili calısmıyor sen ne konusuyosun golden 7 li adam ws 7 li adam gelip kesiyor hiçbir artımız yok adam akıllı hızlı kosmamız bıle yok uzaktan 500 600 vuruyoruz sen ne yapıcan bu karakterle ? oyun sadece o 3 4 saatten mı ıbaret
500 metre uzaktan sc bile basmadan 700-1000 arası damage vuruyorsunuz, kaç vuracaktın? 1500 mü? Evet kardeşim, dağıtılırsa anlaşacak 3000 okçu hep farklı saatte yapacak görevi, kafaya bak. İstersen milletin işten dönme saatini de düşünerek okçu limiti koysunlar dv'ye, aman kardeşim şimdi birikme olur okçularda millet kolsuz olduğu için z1 z1 okçu oynuyor bizim bunu engellememiz lazım diye. Kardeşim motor skillerini kaybetmişsindir pk'da ya da makroda ms'ini düzgün ayarlayamamışsındır başka türlü bir açıklaması yok 7 goldenlı assasa ölmenin. 7 wsli warriora ölmenin bir açıklaması yok, ona bir şey diyemiyorum bile.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt