Aarvad sunucusunda oyunun gidişatını beğenmediğim için sadece 300tlye premium alip dungeon giriyordum. Hem bir yandan exp kasıyordum hem de olurda item düşerse karakterimi güçlendiririm diyor ve skill book biriktiriyordum. Zaten oyunda düzelme işareti görmeyince cashlere %45 zam geldiği gün oyunu bıraktım. Eskiden dungeon girerdim farm premium diye bir şey yoktu her gün en az 1 tane skil lbook alırıdm bazen grup dungeon 3 tane birden atardı. Şuan 2 karakterim var 2si ile de dungeon atıyorum farm pre ile 7 tane dungeon girdim bugün 1 tane skill book düşmedi. Eskiden 1 premium ile hem drop kasıyorduk hem exp şimdi cebimden 600tl fazla para veriyorum complate aliyorum ve aynı anda xp kasıp drop kasamıyorum

. şuan 75lvim exp ile işim yok, bp zaten bir işe yaramıyor oyuzden tek ihtiyacım olan premium farm premium. Hem dungeon giricem hem skill book kasıcam ama aynı zamanda skill sıfırlamam lazım. Çok garip değil mi sırf skil sıfırlayabilmek için cebimden ekstra 500tl para ödemem gerekiyor. 8x oyun ekonomisini hiç etmek dışında bir işlevi olmayan multi pcler sadece 400liraya farm premium alırken ben her ay 900tl premium parası vermek zorundayım. Ben bir slota oturup mob kesince 5k gold alirken bu adam 7 char oturtup toplamda 16k gold aliyor. Mantık bunun neresinde ? Arkadaşım kardeşi 15 gündür xp premium ile oynuyor 15günde toplamda 45 dungeon girdi. sadece 1 tane skill book aldı bune şimdi ?. Pk atayım diyorum dv full lunaskar bizde de 3 kişi ile 20 lunaskar kesecek item yok. Farm atayım diyorum solo farm yok, expe bırakayım diyorum gece birileri geliyor kafama 8 char açıyor bune sistem hayatımda bu kadar miğde bulandırıcı bir durum görmedim ve sorsan yönetim oyuncuları dinliyor

aynen dinliyor.