KAYBERENN
Üye

Öncelikle bir çok sorunu sen lv cap cözmeyecek gibi görsende cözeceğine eminim neden diyeceksin toplu cur gelecek can barları artıcak defler artıcak bu arada şunuda söyleyebilirim itemli bir adama okcu olarak ben 350 400 vuruyorum asas bu dediğim karakter mage ve bpler tabiki daha çok hasar yiyor itemlerime gelirsek 7 vixen epic 4 parça takım var fll atağım + 1622 apla oynuyorum mele ekip toplu skiller ve can gelmediği sürece ağırlık koyamaz okcunun step back skilinin cool down süresini bence hiç dikkat etmemişsin oyun başında çok kısaydı o skil sonradan 120 saniyeye kadar cıkardılar bana sorarsan fazla bile ama sana sorarsan az bile oyunda her karakterin + sı - si tabiki olucak yoksa bir amaç yada sebep sonuç doğurup tercihler yapmana neden olmaz herkes en iyisini en güçlüsünü oynar ve konu kapanır oyunda gelecek zırh ve silahlar var lv cap var 65 lv de herkes çok farzla denge bekliyor ama bu mümkün değil bu arada bırakta 30 okcu yaklaştırmasın sen herkes yakalanabilir olsun istiyorsun kısaca diyorsun ki asas mekanikleri iyi geri kalan karakterlerin mekanikleri silinsin bence biraz bir şeyleri bekleyip oyundan keyif almaya odaklanılmalı oyun açıldıgından beri herkes her şeyden şikayet edip bu şöyle bu böyle olmalı diyor ben bütün karakterleri oynadım evet düzenlenmesi gereken şeyler var ama senin dediklerin karakterleri cöp etmek şahsi düşüncem lv cap ve yeni itemlerden sonra konusmak daha mantıklı olacağıdır