Death Valley pk yapilamaz halde

KAYBERENN

Üye
Öncelikle bir çok sorunu sen lv cap cözmeyecek gibi görsende cözeceğine eminim neden diyeceksin toplu cur gelecek can barları artıcak defler artıcak bu arada şunuda söyleyebilirim itemli bir adama okcu olarak ben 350 400 vuruyorum asas bu dediğim karakter mage ve bpler tabiki daha çok hasar yiyor itemlerime gelirsek 7 vixen epic 4 parça takım var fll atağım + 1622 apla oynuyorum mele ekip toplu skiller ve can gelmediği sürece ağırlık koyamaz okcunun step back skilinin cool down süresini bence hiç dikkat etmemişsin oyun başında çok kısaydı o skil sonradan 120 saniyeye kadar cıkardılar bana sorarsan fazla bile ama sana sorarsan az bile oyunda her karakterin + sı - si tabiki olucak yoksa bir amaç yada sebep sonuç doğurup tercihler yapmana neden olmaz herkes en iyisini en güçlüsünü oynar ve konu kapanır oyunda gelecek zırh ve silahlar var lv cap var 65 lv de herkes çok farzla denge bekliyor ama bu mümkün değil bu arada bırakta 30 okcu yaklaştırmasın sen herkes yakalanabilir olsun istiyorsun kısaca diyorsun ki asas mekanikleri iyi geri kalan karakterlerin mekanikleri silinsin bence biraz bir şeyleri bekleyip oyundan keyif almaya odaklanılmalı oyun açıldıgından beri herkes her şeyden şikayet edip bu şöyle bu böyle olmalı diyor ben bütün karakterleri oynadım evet düzenlenmesi gereken şeyler var ama senin dediklerin karakterleri cöp etmek şahsi düşüncem lv cap ve yeni itemlerden sonra konusmak daha mantıklı olacağıdır

priesttt

Üye
Duvarın arkasından vurmayacak ve diğer bütün her yerden vuracak mage duvar arkası damage nedir arkadaşım senin mantığın alıyor mu? itemli oyuncu ile itemsiz oyuncu arasında makas açılmazsa asıl bu oyun biter item mekanikleri işlemiyor şuan fark yok fazla item yapanla yapmayan arasında bu yüzden kimse ne item alıyor ne basıyor oyunun doğasına aykırı sende kastığını koyacaksın charına o da koyacak oynayacaksın he ben TL çevirir yerim dersen o zaman strateji biter ağaa demeyeceksin.
Duvarın arkasından vuramayacaksa okçu açsın o zaman, skill dinamikleri öyle elverişli. Zaten önüne gelen tek atıyor mageye

UNDERT0KER

Üye
Duvarın arkasından vuramayacaksa okçu açsın o zaman, skill dinamikleri öyle elverişli. Zaten önüne gelen tek atıyor mageye
daha bugün magelerden aha kaçtım duvardan sıyrıldım köşeyi döndüm derken unutmuşum magelerin duvarı delip vurduğunu duvarı döndüm uzaklaştım ama duvardan çapraz skill geldi yattım evet çok doğru biz hiç kaçamayalım siz bizi öldürün evet haklısın.

N3v3N

Üye
Warrior true damage skilleride buglu. Daha doğrusu yanlış yazılmış.

%120 true damage skili aslında 120 ek hasar veriyor.
%200 true damage skili 200 ek hasar veriyor.

Muhtemelen assas true damage skilleri de böyledir.

TheKRZM

Üye
75 Cap ile birlikte HP farkını dağlar kadar açınca mageler tek atıyor diye ağlayan warriorlar gidip warrior düşmüyor diyen mageler gelecek. Herşeyden memnuniyetsiz ağlak tayfa. Hangi konuya yorum yapsam söylüyorum. Bu oyun erken erişim sende bir deney faresi olarak burdasın. Ne verilirse oyna ve 1. yılın sonunda açılacak yeni sw için adamlara yardımcı ol. Rolünüz bu kabullenin artık bunu.

Adv3NN

Üye
oyunda battel priest kalmadı ki pkda zaten hiç yok hala battel prieste laf yapabilen var şaşırtıyorsunuz cidden farmdada artık warrior 60 44 combosuyla zaten tokatlıyor battel priesti o kadar nörflediler ki gizliden gizliye karakter yok oldu.

BecomingInsane

Üye
oyunda battel priest kalmadı ki pkda zaten hiç yok hala battel prieste laf yapabilen var şaşırtıyorsunuz cidden farmdada artık warrior 60 44 combosuyla zaten tokatlıyor battel priesti o kadar nörflediler ki gizliden gizliye karakter yok oldu.
Battle priest da, warrior da makro kullanmasin yaziyor orada, gelmis bpden ne istiyorsun yazmissin. Makro kullanimini engelleyemiyorsaniz, cooldownlari makrosuz vurusu baz alarak ayarlayin isteginin nasil bir sinifa nerf oldugunu anlamadim ? Makrosuz bp ya da makrosuz warrior oynanmiyor mu yani ?

Makro kullanmadiginiz senaryoda battle priestlarin yasadigi sikintilari sen de bir post acarak anlatirsin biz de onu okuruz ?

Brahindul

Üye
okuma yazma bilmeyen arkadaşlar hariç herkesin katılacağı öneriler. yönetimden dikkate almalarını bekliyoruz

ForzaFRACTURES

Üye
++++++++++ okcuda alan skili var geri atlama var Lr magede olması gereken skill okcuda var enteresan şekilde. hızlı koşma var varda var mageden alıp okcuya verilen özekllikler ilginç :D asas oyuncusuyum artık okcuya dönecem her şey var mübarek

tekpak

Üye
kötü deneyimin konusunda haklısın ama söylediğin herşey her ne kadar aksini iddia etsen de lvl ve item ile alakalı. ama direkt söyliyim mage'lerin engellerin içinden skill atmaması gerektiği konusunda hemfikiriz.

sen bi 75 ol, o kadar fazladan hp bonusunu ver, bir de oyunun ekonomisi(olur da oyuncu kalırsa) düzelsin ve millette unique itemlar bir norm halini alsın, o zaman debuff yesen bile öyle tutup tek yemiceksin.

şu an item norm chitin +7 + dandik mavi takı seti, hadi tek tük epic takıları serpiştir. yani ne ki bu?

iyi itemlı oyuncuları şimdilik sayma, neticede sayıca çok azlar. türkiyede kaç kişi var charına o kadar para harcayacak da item dizecek?

okçuları o kadar güçlü yapan şey onların güçlü olması değil, HERKESİN güçsüz olması. bu sebeple sayıca üstünlük kurunca durdurlamıyolar + priest bir buffını siliyor zaten hop 2 yiyorsun.

işte lvl cap + eğer olursa ilerde ekonomi düzelirse ve insanlarda unique itemlar sıradan hal alırsa o zaman işte herkesin dayanıklılığı artacak. o zaman sorun nispeten çözülecek.

ama diyorum ya, o zamana kadar oyuncu kalcak mı emin değilim.

N3v3N

Üye
kötü deneyimin konusunda haklısın ama söylediğin herşey her ne kadar aksini iddia etsen de lvl ve item ile alakalı. ama direkt söyliyim mage'lerin engellerin içinden skill atmaması gerektiği konusunda hemfikiriz.

sen bi 75 ol, o kadar fazladan hp bonusunu ver, bir de oyunun ekonomisi(olur da oyuncu kalırsa) düzelsin ve millette unique itemlar bir norm halini alsın, o zaman debuff yesen bile öyle tutup tek yemiceksin.

şu an item norm chitin +7 + dandik mavi takı seti, hadi tek tük epic takıları serpiştir. yani ne ki bu?

iyi itemlı oyuncuları şimdilik sayma, neticede sayıca çok azlar. türkiyede kaç kişi var charına o kadar para harcayacak da item dizecek?

okçuları o kadar güçlü yapan şey onların güçlü olması değil, HERKESİN güçsüz olması. bu sebeple sayıca üstünlük kurunca durdurlamıyolar + priest bir buffını siliyor zaten hop 2 yiyorsun.

işte lvl cap + eğer olursa ilerde ekonomi düzelirse ve insanlarda unique itemlar sıradan hal alırsa o zaman işte herkesin dayanıklılığı artacak. o zaman sorun nispeten çözülecek.

ama diyorum ya, o zamana kadar oyuncu kalcak mı emin değilim.
Oyuncu kalmayınca official olarak yeni server açılır. Officiale dengeler oturur. Şuanki server deneme yanılma serveri. Droplar ilk başta çok iyiydi şimdi kötü, exp zordu şimdi %30 nerf yedi, craft kolaydı zor oldu. Official çikana kadar habire birşeyler değişir.

priesttt

Üye
Oyuncu kalmayınca official olarak yeni server açılır. Officiale dengeler oturur. Şuanki server deneme yanılma serveri. Droplar ilk başta çok iyiydi şimdi kötü, exp zordu şimdi %30 nerf yedi, craft kolaydı zor oldu. Official çikana kadar habire birşeyler değişir.
şuan emek verip kasanlar ne olcak?

EndienHunter

Üye
1vs1 de okçu hangi karakteri kesebiliyor ? 75 ile de hpler tavan yapınca da kimse ölmüyor diye ağlayın. Okçu şuan az vuruyor. Görev itemı ile deathvalley de anca farm yaparsın. Warior 300-400 arası damage yiyor. Bp dandik paper ile 3 kere vurduğun zaman ölüyorsun. Tek başına takılıp ölüyorsanız o sizin sorununuz.

Adv3NN

Üye
1vs1 de okçu hangi karakteri kesebiliyor ? 75 ile de hpler tavan yapınca da kimse ölmüyor diye ağlayın. Okçu şuan az vuruyor. Görev itemı ile deathvalley de anca farm yaparsın. Warior 300-400 arası damage yiyor. Bp dandik paper ile 3 kere vurduğun zaman ölüyorsun. Tek başına takılıp ölüyorsanız o sizin sorununuz.
5li ile 1200 1300 vuruyor okcu bu arada :D

Asherah

Üye
2. Sharp Eye skillinin rangei cok uzak. Stealth basmis bir assassini bir okcu partysi attack range'inin bile uzagindan goruyor. En azindan sharp eye range'i dusurulurse, okculara yanasmak icin bir yolumuz olur.
Bu noktada bu skillin range'i icin esinlenilen bir kac MMORPG oyununda nasil olduguna bakmak iyi olur diye dusunuyorum.
Okçu parti komutçusu olarak bu konuda sana hak veriyorum des ettirmeye gelen görünmez asası 50 metreden görüp daha rangeyi girmeden tutturuyorum direk dbleyip düşüyoruz bencede Sharp eye skilinin rangesinin kesinlikle kısaltılması gerekiyor. Bunada ek olarak söyleyeyim ice lr okları çok fazla tutuyor ya resistler yükselicek ya tutma oranları değişecek. Onun haricinde karşınızdaki okçu sayısının fazlalığı ile job dengesini karıştırmayalım. Bugün bizim karşıımızda 10 15 parti mage vardı. Okçu parti olarak oynayamadık öyle bi durumda var sayı üstünlüğü malesef dengeyi her türlü bozuyor onada yapıcak hiç birşey yok oynayış ile onu bi şekilde hallediceksin.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt