Oto atak kesinlikle gelmeli,ben günün 10 saatini özel sektörde çalışarak geçirip,akşam evime geldiğimde 5-6 saat pc basında sürekli exp kasmak ile uğrasmak istemiyorum,zaten lwl ile bir karakterin diğer karakterden farkı olmamalı,fark bastığı item yaptığı item ile olmalı,ilk ay 500 tl ikinci ayın başında daha 550 tl market alışverisi yaptım oyundan ve ben en fazla 5-6 saat oynuyabiliyorum bu oyunu ,ama günün 10 saati pc başında hic bir miktar cebinden para yatırmadan oyundan aldığı parayı da sitelere satıp sigara yemek parasını oyundan kazanan bir kesimin oto atağın gelmemesine olan direnişini bariz anlıyorum,fakat oto atak marketten alınabilir bir ürün olduğu için yine oyun kazanacak, ( bu arada oto atağı istemeyenlerin yüzde 50lik kısmı oto taksi ile para kazanan kesim,ben neden saatine 7-8m verip o adamın kazanmasını sağlayayım,kazanacaksa oyun kazanacak) O yüzden kesinlikle oto atak gelmeli. Biz çalışan kesim düsünülmeli.
Ben de çalışan ve evli biri olarak diyorum ki, Pay to Win olmaması adına, eğer ki sen 10 saat çalışıyor ve oyuna vakit ayıramıyorsan, oyunda senden fazla vakit geçirme lüksüne sahip kişilerden geri kalman gerektiğini anlaman gerekiyor.
Yoksa basar parayı otomatik atak alır, basar parayı gb alır, basar parayı item alırsın, sonra gelip pay to win diyenlere yok öyle bir şey kardeşim dersin.
Gerek yok.
Oyun di mi bu?
Vaktin olduğunca, yavaş yavaş kas, yavaş yavaş ilerle, keyif almaya bak, alamıyorsan, hayat şartlarına göre bir oyunda dene şansını.
İlla her yerde en iyi olmak zorunda değil insan.
Hayır sonra da diyorlar ki, arkadaşım ben aylık bilmem kaç tl veriyorum sen biliyor musun. . .
Verme arkadaşım, oynamak için vaktin dahi olmayan bir oyun için aylık bilmem kaç tl verme.
Bu senin problemin.
Ben verdiğim miktarı söylüyor muyum? Hayır. Para yatırırım, vaktim vardır yoktur bu benim problemim.
Vaktim yok diye otomatik atak talep etmek de neyin nesi?
Gayet güzel bir mesleğim ve güzel bir gelirim var.
Oyundan geçinen biri de değilim.
O yüzden, otomatik atak diye diretmeniz, ancak oyunu negatif olarak etkileyecek.
Bunu bir daha düşünün.