oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

Zbam

Üye
Devil aktif oyuncudan kastın forum gediklileri ise burayı 200-300 kişi ortalama kullanıyor. %99 istemiyor demişsin ama, oyunda ben henüz içinde bir kaç kişiden fazla makro kullanan kişinin olduğu partiyi hiç görmedim, hangi partiye girsem birden fazla kişi ya donanım makrosu kullanıyor ya yazılım makrosu kullanıyor. Buraya gelip bu konuda itiraz eden 200 kişiden başkasının itiraz edeceğini zannetmiyorum, oyundaki makroculara ilave olarak illegal program kullanmak istemeyen ama oyun için oto atak gelirse kullanacak kişi sayısı çok fazla buna emin ol. fazla pc si olup toplu bu programı kullanacak dediğiniz pazarcılar zaten şu anda da makro ile aynı işi yapıyorlar sonuç değişmeyecek yani.
MAKRO YASAK YASAK kullanıyor olabilirler fakat banlanmaları gerekiyor makro kullanıyorlar diye oto atak mı gelir duyduğum en saçma şey

Harley

Üye
Oto atak gelirse çoğu kişi oyunu bırakcak oyunu parası olan oynıcak x oyuna dönücek haritada bot istemioz gelcekse şimdiden söyleyin charları satalım boşuna oynamayalım

Geo

Üye
Oto atak exp icin gelecek ise: expi kolaylastirsak daha kolay
Oto atak farm icin gelecek ise: farmi kolaylastirsak daha kolay. Sayet buna ihtiyac var goruyorsak kolaylastirin abi neden otomatiklestiriyorsunuz oyunu? Telefon oyunu mu bu birakip gidiyoruz ne sacma bir duzen bu. Sirf oto atak satmak icin uydurulmus bi gereklilik

Digna Nyx

Üye
Otomatik atak gelmesini, karakterlerinin seviyeleri geri kaldığı için, oyuna harcayacak vakit bulamayıp aynı anda oyunda da geri kalmak istemeyen kişiler istiyorsa;
1-)Otomatik atak talep edeceklerine; oyuna vakit ayırabilen kişilerden geri kalmalarının gayet normal bir şey olduğunu algılayabilmeleri gerekmektedir.
2-)Otomatik atak ile yapacakları etkinliklerde, sadece karakter deneyim puanı elde etmeleri gerekmektedir, herhangi bir item ya da gold elde etmemeleri gerekmektedir.
3-)Otomatik atak yaparak herhangi bir gold ve item kazanımı ile, makas kapatacağız kardeşim biz parasını verip alıyoruz mentalitesinde olan arkadaşlar, bu bir oyun ise bilgisayar başında aktif oynamaya vakit ayırabilen kişilerle aranızda olan makası hiçbir zaman kapatamazsınız. Bu sebeple otomatik atak gibi gereksiz bir şeyi talep ederek sadece oyuna zarar vereceğinizin farkına varmalısınız.

dscimhere

Üye
drop atmayacaksa oto atak yerine lvl boost gibi birşey koyarsın pusa ozaman boşa enerji israfı olmaz siz şakamısınız bizden sonraki nesillere bırakacağımız mirasa dikkat etmek lazım hepimiz misafiriz bu dünyada boost olsa bu sefer de işsiz tayfa sabah akşam dungeon girecek boostladıkları charlarla e bu sefer giren drop artacak fiyatlar düşecek felan bu tam bi paradoks ama oto atak getirip de yok drop atmasın yok ebik kabık gibi bir fikir hangi sivri zekalıdan çıkıyorsa çok komik yani :)

suistimal61

Üye
Oto atak kesinlikle gelmeli,ben günün 10 saatini özel sektörde çalışarak geçirip,akşam evime geldiğimde 5-6 saat pc basında sürekli exp kasmak ile uğrasmak istemiyorum,zaten lwl ile bir karakterin diğer karakterden farkı olmamalı,fark bastığı item yaptığı item ile olmalı,ilk ay 500 tl ikinci ayın başında daha 550 tl market alışverisi yaptım oyundan ve ben en fazla 5-6 saat oynuyabiliyorum bu oyunu ,ama günün 10 saati pc başında hic bir miktar cebinden para yatırmadan oyundan aldığı parayı da sitelere satıp sigara yemek parasını oyundan kazanan bir kesimin oto atağın gelmemesine olan direnişini bariz anlıyorum,fakat oto atak marketten alınabilir bir ürün olduğu için yine oyun kazanacak, ( bu arada oto atağı istemeyenlerin yüzde 50lik kısmı oto taksi ile para kazanan kesim,ben neden saatine 7-8m verip o adamın kazanmasını sağlayayım,kazanacaksa oyun kazanacak) O yüzden kesinlikle oto atak gelmeli. Biz çalışan kesim düsünülmeli.

Digna Nyx

Üye
Oto atak kesinlikle gelmeli,ben günün 10 saatini özel sektörde çalışarak geçirip,akşam evime geldiğimde 5-6 saat pc basında sürekli exp kasmak ile uğrasmak istemiyorum,zaten lwl ile bir karakterin diğer karakterden farkı olmamalı,fark bastığı item yaptığı item ile olmalı,ilk ay 500 tl ikinci ayın başında daha 550 tl market alışverisi yaptım oyundan ve ben en fazla 5-6 saat oynuyabiliyorum bu oyunu ,ama günün 10 saati pc başında hic bir miktar cebinden para yatırmadan oyundan aldığı parayı da sitelere satıp sigara yemek parasını oyundan kazanan bir kesimin oto atağın gelmemesine olan direnişini bariz anlıyorum,fakat oto atak marketten alınabilir bir ürün olduğu için yine oyun kazanacak, ( bu arada oto atağı istemeyenlerin yüzde 50lik kısmı oto taksi ile para kazanan kesim,ben neden saatine 7-8m verip o adamın kazanmasını sağlayayım,kazanacaksa oyun kazanacak) O yüzden kesinlikle oto atak gelmeli. Biz çalışan kesim düsünülmeli.
Ben de çalışan ve evli biri olarak diyorum ki, Pay to Win olmaması adına, eğer ki sen 10 saat çalışıyor ve oyuna vakit ayıramıyorsan, oyunda senden fazla vakit geçirme lüksüne sahip kişilerden geri kalman gerektiğini anlaman gerekiyor.
Yoksa basar parayı otomatik atak alır, basar parayı gb alır, basar parayı item alırsın, sonra gelip pay to win diyenlere yok öyle bir şey kardeşim dersin.
Gerek yok.
Oyun di mi bu?
Vaktin olduğunca, yavaş yavaş kas, yavaş yavaş ilerle, keyif almaya bak, alamıyorsan, hayat şartlarına göre bir oyunda dene şansını.
İlla her yerde en iyi olmak zorunda değil insan.
Hayır sonra da diyorlar ki, arkadaşım ben aylık bilmem kaç tl veriyorum sen biliyor musun. . .
Verme arkadaşım, oynamak için vaktin dahi olmayan bir oyun için aylık bilmem kaç tl verme.
Bu senin problemin.
Ben verdiğim miktarı söylüyor muyum? Hayır. Para yatırırım, vaktim vardır yoktur bu benim problemim.
Vaktim yok diye otomatik atak talep etmek de neyin nesi?

Gayet güzel bir mesleğim ve güzel bir gelirim var.
Oyundan geçinen biri de değilim.
O yüzden, otomatik atak diye diretmeniz, ancak oyunu negatif olarak etkileyecek.
Bunu bir daha düşünün.

Alkoer

Üye
biraz yanlış bir düşünce. oto atağı oto farm olarak kullanacak insanlar size xp kasma fırsatı vermeyecektir. üstüne bilmem kaç TL lik item koyan baba farmcılar malesef size ks bile atma fırsatı vermez.

bende 8 saat çalışan birisiyim. bizim için en uygun xp kasma şekli günlük görev ve etkinliktir. oyunun başında yapımcının söz verdiği 3 ay gibi bir sürede solo adam bile son lv e gelecekti. günlük tekrarlanabilir görev, günlük zindan ve 8vs8 gibi xp getirisi olan etkinlikler çok daha sağlıklı olur bizim için.

mağazada xp satsa daha iyi bana sorarsanız. gerçi bu xp satmada çağ dışı bir olay ama. yinede oto ataktan daha mantıklı.

suistimal61

Üye
Ben de çalışan ve evli biri olarak diyorum ki, Pay to Win olmaması adına, eğer ki sen 10 saat çalışıyor ve oyuna vakit ayıramıyorsan, oyunda senden fazla vakit geçirme lüksüne sahip kişilerden geri kalman gerektiğini anlaman gerekiyor.
Yoksa basar parayı otomatik atak alır, basar parayı gb alır, basar parayı item alırsın, sonra gelip pay to win diyenlere yok öyle bir şey kardeşim dersin.
Gerek yok.
Oyun di mi bu?
Vaktin olduğunca, yavaş yavaş kas, yavaş yavaş ilerle, keyif almaya bak, alamıyorsan, hayat şartlarına göre bir oyunda dene şansını.
İlla her yerde en iyi olmak zorunda değil insan.
Hayır sonra da diyorlar ki, arkadaşım ben aylık bilmem kaç tl veriyorum sen biliyor musun. . .
Verme arkadaşım, oynamak için vaktin dahi olmayan bir oyun için aylık bilmem kaç tl verme.
Bu senin problemin.
Ben verdiğim miktarı söylüyor muyum? Hayır. Para yatırırım, vaktim vardır yoktur bu benim problemim.
Vaktim yok diye otomatik atak talep etmek de neyin nesi?

Gayet güzel bir mesleğim ve güzel bir gelirim var.
Oyundan geçinen biri de değilim.
O yüzden, otomatik atak diye diretmeniz, ancak oyunu negatif olarak etkileyecek.
Bunu bir daha düşünün.
kardesim benim ben farmında değilim,çok basit oto atakların olduğu exp slotları yapılıp gold ve itemi kaldırabilirler,bunlar yapılası zor şeyler değil,exp daha yüksek ama oto atakla kasılacak yerler olabilir. Ben neden günde 5-6 saat oynuyacağım oyunda sürekli aynı moba vurmakla uğrasayım ? Benim karşı çıktığım daha bir kere cebinden 5 kuruş para vermeyip her gün 10-12 saat oynayıp kazandığını siteye satan veya 1 saatine 7-8m isteyip harpy slotlarını mafyalaştıran taksicilere,normalde oyunu bırakmıştım arkadaslar icin tekrar geldim,ama yine ben exp konusunda sıkılırsam tamamen silicem pcden oyunu,çünkü bizim gibi insanlarıda düşünmeleri lazım,ben adamlardan lwl olarak değil,zaten 10-12 saat pc ye zaman ayıran item olarak benden kat kat üstün olur,ama oyunda itemin yanı sıra oyun bilgisi insanı öne geçirir pratik ve kıvrak zeka,lwl kasma konusu mmo da ben bir tek malum oyunda ve burda gördüm,ya görevler arttırılsın yada dediğim gibi oto atağın kullanılacağı coin ve item drobu olmayan slotlar olsun.

suistimal61

Üye
biraz yanlış bir düşünce. oto atağı oto farm olarak kullanacak insanlar size xp kasma fırsatı vermeyecektir. üstüne bilmem kaç TL lik item koyan baba farmcılar malesef size ks bile atma fırsatı vermez.

bende 8 saat çalışan birisiyim. bizim için en uygun xp kasma şekli günlük görev ve etkinliktir. oyunun başında yapımcının söz verdiği 3 ay gibi bir sürede solo adam bile son lv e gelecekti. günlük tekrarlanabilir görev, günlük zindan ve 8vs8 gibi xp getirisi olan etkinlikler çok daha sağlıklı olur bizim için.

mağazada xp satsa daha iyi bana sorarsanız. gerçi bu xp satmada çağ dışı bir olay ama. yinede oto ataktan daha mantıklı.
kardesim ben zaten coin ve item drobu olmasını istemiyorum. Ben saatine 7-8m verip kasan taksi mafyalarından sa oyunun kazanacağı bizleri düsünen pc basında olmasakta lwl kasacağımız seyler,görev olur exp odaları olur ne bilim bir dünya şey.

Alkoer

Üye
kardesim ben zaten coin ve item drobu olmasını istemiyorum. Ben saatine 7-8m verip kasan taksi mafyalarından sa oyunun kazanacağı bizleri düsünen pc basında olmasakta lwl kasacağımız seyler,görev olur exp odaları olur ne bilim bir dünya şey.
tabiki düşünce olarak haklısınız ama biraz daha kafa yormak lazım bu işe. oyunu kökünden değiştiren bir özellik oto atak. yanlış yapılması facia.

şuan için gördüğünüz gibi kamp sayıları düşüyor. ve hala oyunda lag sorunu var. acaba sizin dediğiniz gibi sadece oto atak için xp kasılan drop olmayan sunucu/ kamp yapılabilirmi ? yapma gücümüz varmı ? yoksa olayın kolayına kaçıp var olan oyuna oto mu eklenir ?

çok ince çizgide bir durum. basit gözüken yararımıza olan bir durum çok kötü sonuçlar verebilir.

suistimal61

Üye
tabiki düşünce olarak haklısınız ama biraz daha kafa yormak lazım bu işe. oyunu kökünden değiştiren bir özellik oto atak. yanlış yapılması facia.

şuan için gördüğünüz gibi kamp sayıları düşüyor. ve hala oyunda lag sorunu var. acaba sizin dediğiniz gibi sadece oto atak için xp kasılan drop olmayan sunucu/ kamp yapılabilirmi ? yapma gücümüz varmı ? yoksa olayın kolayına kaçıp var olan oyuna oto mu eklenir ?

çok ince çizgide bir durum. basit gözüken yararımıza olan bir durum çok kötü sonuçlar verebilir.
malum oyunla alt yapısı yüksek , malum oyunda nelerin sonuç olduğunu bilen bir yönetici alt yapısı var,orda olan sorunların yaşanmaması icin burdada düsünelecek seyler olabilir,derdinin sadece kısıtlı süre oyun oynayıp lwl kasamayanların coin ve item drobu olmamasına çok takıntı yapacaklarını sanmıyorum,çünkü amacları lwl kasmak,ne bilim mesela en basiti balığa benzer bir sey olabilir,afk bırakınca exp veren bir sey olabilir.

Digna Nyx

Üye
kardesim benim ben farmında değilim,çok basit oto atakların olduğu exp slotları yapılıp gold ve itemi kaldırabilirler,bunlar yapılası zor şeyler değil,exp daha yüksek ama oto atakla kasılacak yerler olabilir. Ben neden günde 5-6 saat oynuyacağım oyunda sürekli aynı moba vurmakla uğrasayım ? Benim karşı çıktığım daha bir kere cebinden 5 kuruş para vermeyip her gün 10-12 saat oynayıp kazandığını siteye satan veya 1 saatine 7-8m isteyip harpy slotlarını mafyalaştıran taksicilere,normalde oyunu bırakmıştım arkadaslar icin tekrar geldim,ama yine ben exp konusunda sıkılırsam tamamen silicem pcden oyunu,çünkü bizim gibi insanlarıda düşünmeleri lazım,ben adamlardan lwl olarak değil,zaten 10-12 saat pc ye zaman ayıran item olarak benden kat kat üstün olur,ama oyunda itemin yanı sıra oyun bilgisi insanı öne geçirir pratik ve kıvrak zeka,lwl kasma konusu mmo da ben bir tek malum oyunda ve burda gördüm,ya görevler arttırılsın yada dediğim gibi oto atağın kullanılacağı coin ve item drobu olmayan slotlar olsun.
Bunun için de benzeri bir öneri getirmiştim.
Ben de taksicilik yapanlara karşıyım, gereksiz bir şey.
Fakat gerçekten insanların tabirine göre "BOŞ" vakti olan ve fazlasıyla bilgisayarda vakit geçirebilen kişiler, kastıkları fazla deneyim puanını belirli bir mekanizmaya göre kutulayıp bir ürün haline getirip, oyun içerisinde satış yapabilmeli.
Böylelikle "BOŞ" vakti olan ve oyunda vakit geçiren kişiler, emekleri karşılığında oyun içerisinde bir şeyler elde edebilir ve karakterlerini güçlendirebilir.

Bunu da kabul etmiyorlarsa, dediğiniz gibi coin ve item drobu olmayan sadece otomatik atak ile mobların kesilebildiği ve %20-30 fazla exp veren slotlar olabilir.
Buna da karşı çıkmıyorum.

Tutup da otomatik atak talep edip, makas açılıyor benim vaktim yok diye sızlananlara karşıyım ben.
Vakti olmayan adam, vakti olan adamdan geri kalmak zorunda. Bu bu kadar basit diyorum.
Yoksa sizin dedikleriniz, benim de dediklerim aynı kapıya çıkıyor.

Zirzopsky

Üye
Oto atak gelecek bir nevi herkez biliyor geleceğini cünki adamlar bizim ne isdediğimiz değil nasıl daha çok para kazanırız hesabı yapıyor inş oyuncu sayısı gözle görülür azalır

Artemiss

Üye
Oto atak kesinlikle gelmemelidir. El ve emek ile kasmaya devammm. eski knightta olduğu gibi.

DevilRai

Üye
#OtoAtakGelmesin

40 bilgisayar ile başlayacak bir sürü adam var bu oyuna

suistimal61

Üye
#OtoAtakGelmesin

40 bilgisayar ile başlayacak bir sürü adam var bu oyuna
boş yorum yapma 100tl lik pc ler ile oynanan oyun değil bu,minumum 5bin tl istiyor kim 40 pc ye 200bn versin boş yorumları kendinize saklayın,biz burda sorunun exp kasmak olduğunu gelirse coin ve item drobunun olmayan haritalarda gelmesi gerektiğini savunuyoruz.

Gosh

Üye
Cidden bu kadar tepkiye karşılık Oto atak getirilirse yada getirilen oto atak levelden çok farm odaklı olursa Rise kendi bacağına sıkmış olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt