oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

birol2003

Üye
Cidden bu kadar tepkiye karşılık Oto atak getirilirse yada getirilen oto atak levelden çok farm odaklı olursa Rise kendi bacağına sıkmış olur.
Hiç bir şey olmaz 293 kişiden 71 i olumlu, 212 si olumsuz düşünmüş, ama gözden kaçırdığınız olan burada oy kullanmayıp oyunda makro ile oynayan diğer kitle oda emin olur kalan oyuncuların sayısına eşittir. makrosuz oyuncu görmek için saatlerce gezip bakmanız lazım neredeyse tüm oyuncular makro ile oynuyor ama bu oto atağa tepkinin anlamını 1-1 oturtamadım, ya bu atak olayına beleşi varken niye para vereyim derdinde olabilirler, ya biz yiyeceğimiz naneyi yedik 65 olduk farmımıza bakıyoruz geride kalanlardan bize ne diyebilirler, yada bu resmi oto atak gelirse makroculara müsade etmeyecekler diyebilirler. İtiraz edenleri bu şekilde 3 gurupta tutuyorum çünkü başka açıklaması yok. Yaklaşık 1 aydır ROW ön erişimdeyim, alfa ve beta da ayrıca knight online oynamışlığımda vardır, şu an 65 olan hiç kimse ben 1 exp bile makrodan yada taksiden kasmadım veya sebeplenmedim demesin gülerken sandalyemden düşme riskim var :)

Gosh

Üye
Hiç bir şey olmaz 293 kişiden 71 i olumlu, 212 si olumsuz düşünmüş, ama gözden kaçırdığınız olan burada oy kullanmayıp oyunda makro ile oynayan diğer kitle oda emin olur kalan oyuncuların sayısına eşittir. makrosuz oyuncu görmek için saatlerce gezip bakmanız lazım neredeyse tüm oyuncular makro ile oynuyor ama bu oto atağa tepkinin anlamını 1-1 oturtamadım, ya bu atak olayına beleşi varken niye para vereyim derdinde olabilirler, ya biz yiyeceğimiz naneyi yedik 65 olduk farmımıza bakıyoruz geride kalanlardan bize ne diyebilirler, yada bu resmi oto atak gelirse makroculara müsade etmeyecekler diyebilirler. İtiraz edenleri bu şekilde 3 gurupta tutuyorum çünkü başka açıklaması yok. Yaklaşık 1 aydır ROW ön erişimdeyim, alfa ve beta da ayrıca knight online oynamışlığımda vardır, şu an 65 olan hiç kimse ben 1 exp bile makrodan yada taksiden kasmadım veya sebeplenmedim demesin gülerken sandalyemden düşme riskim var :)
Ben kendi adıma söyleyebilirim 65%100 okçu kastım şuan 65 Priestim var. Hani gelişim sürecinde bile tuvalet izni alarak gitti ama baya hardcore oynadık o süreçte. Ve benim gibi afk macro ya bulaşmamış çok fazla adam sayabilirim. Olay zaten Leveling değil olay farm slotlarının afk farm ile kapatılması aksine yeni gelen oyuncuların kasabileceği alanların daha üst düzey oyunculara para kapısı yapacak bir sistem. İnsanların senin AFK leveling yapman umrunda değil açıkası. Ki cidden çalışan insanların bende bu konuda bir özellikle desteklenmesini isterim ama bu sizlerden çok oyunun para döngüsünü cebe atacak oyuncuların 7-8 pc de afk farmına dönecek. Bunu isteyenlerin niyetinin leveling olduğunu düşünmüyorum 2 65 charım var dungeon vs oldukça rahat ilerliyor sadece biraz zaman ayırmanız gerekiyor.

Micapo

Üye
Açıkcası ben oto atak sisteminin sadece exp odaklı olması taraftarıyım. Kendi cephemden konuşmam gerekirse günde sadece 2 veya 3 saat oynayabiliyorum ve bu süreç genelde pt arayarak geçiyor. En azından exp kasmamız için bir sistem gelebilir. Farmı engellemeyecek sekilde bir bot benim gibi arkadaslar için yararlı olabilir. Şimdi vaktin yoksa oynama diyecekler olacaktır. Böyle oldugunda ise Pus masraflarından biraz daha fazla vererek 65 level bir hesap alınabilir. TL odaklı olmaması ve oyunda hareketlilik sağlaması için exp botu destekliyorum

DevilRai

Üye
boş yorum yapma 100tl lik pc ler ile oynanan oyun değil bu,minumum 5bin tl istiyor kim 40 pc ye 200bn versin boş yorumları kendinize saklayın,biz burda sorunun exp kasmak olduğunu gelirse coin ve item drobunun olmayan haritalarda gelmesi gerektiğini savunuyoruz.
Kardeşim aynı şeyi anlatıyoruz ama yönetim zaten kılıfına uydurup tüm haritalara getirecek ve coins item drobuda olacak.Bende olmasın diye boş yorum yaptım zaten

DendroctonuS

Üye
oto atak gelmesin diye zırlayanların çoğu KO da oto atakla slot dönenlerdir buna eminim onun için boş yapmayın forumda. yönetim size biz bu şekilde önlemlerimizi alıp getireceğiz diyorsa getirsinler çalışan eden insanlar için çok önemli bir husus bu. KO'daki gibi tüm slotlar dolmaz merak etmeyin buranın yönetimi ile KO yönetimini kıyaslamak ANADOL ile Bugatti La Voiture Noire marka iki aracı kıyaslamak gibidir. Onun için modlardan ricam artık priestlerle ilgili , oto atak ile ilgili konuların direkt olarak kapatılması yönünde. oyun açıldı açılalı ağlama duvarına döndürdünüz forumu koca koca adamlar.

Zbam

Üye
oto atak gelmesin diye zırlayanların çoğu KO da oto atakla slot dönenlerdir buna eminim onun için boş yapmayın forumda. yönetim size biz bu şekilde önlemlerimizi alıp getireceğiz diyorsa getirsinler çalışan eden insanlar için çok önemli bir husus bu. KO'daki gibi tüm slotlar dolmaz merak etmeyin buranın yönetimi ile KO yönetimini kıyaslamak ANADOL ile Bugatti La Voiture Noire marka iki aracı kıyaslamak gibidir. Onun için modlardan ricam artık priestlerle ilgili , oto atak ile ilgili konuların direkt olarak kapatılması yönünde. oyun açıldı açılalı ağlama duvarına döndürdünüz forumu koca koca adamlar.
Sen anlamak istemiyosun çalışan adamıların exp kasması için başka şey gelemez mi tek otomu yani

Digna Nyx

Üye
Sandalyeden düşmediyseniz, düşmemek için tutunun.
Oyun açılışı 15 Nisan Cuma akşamına denk geldi ve açılır açılmaz 8 kişilik bir ekiple başladık.
Ekip de, önceden tanıdığımız bir ekip değil, bir tanesini youtube videolarından biliyordum, yazdım tanıştık ve başladık.
Evliyim, hafta içi 8-6 çalışıyorum. Eşim de aynı şekilde. Birlikte başladık oyuna.

Oyunun ilk dakikaları nasıl geçti anlamadık çünkü yaratıklardan gelen exp oranı test sunucusundaki oran olarak kalmış ve fazla fazla geliyordu. Biz nasıl olduğunu anlayamadan 2-3 görev bile tamamlamadan 25 level olduk ve protean kingdom'ın yolunu tuttuk.
Frost knight türevi moblarda uzun süre kastık. Ekip 6 priest 1 rogue 1 warrior bu arada.

Death Valley'de ilk exp kasan party olduk diyemem, çünkü mageler her zaman her oyunda olduğu ve olacağı gibi burada da en hızlı level kasan ve ilerleyen ekiplerdi. Onlar da uyumadan kastıkları için bize göre de early game de her türlü avantajlı oldukları için mageler bizden önce dv'de party kurdular. Biz mele olarak 55-56 levellerde henüz UndeathKing mobu alan hasarı vermiyorken, orada kasıyorduk.

Böyle böyle hızlı şekilde ilerledik.

Exp kasmak ne zaman kolaylaştı biliyor musun?
Dungeon sistemi eklenince.
56-63 level arası zor kasılsa da, 63-65 arası oldukça kolay kasılıyor.
59 levele kadar Soothsayer'dan çıkmamak en mantıklısı olacaktır.

Günde 1 grup zindan ve 2 solo zindan girme hakkına sahip her oyuncu, zindanlar toplamda yaklaşık %7-10 arası exp demek.
Hiç bir şey yapamayan oyuncu 10 günde 63'ten 64, ve bir 10 gün daha zaman geçirerek 64'ten 65 olabilir.

Bütün bunları yaparken makroya ya da otomatik atağa vs ihtiyacı yok kimsenin. Vakite ihtiyacı var.
Sen vaktin olduğu kadarı ile ilerlersin, x bir şahıs vakti olduğu kadarı ile.

O sebeple, otomatik atak gelecekse illaki, ÇALIŞMA YAPTIK OYUNCULARIN İSTEKLERİ UMRUMUZDA DEĞİL, düşüncesinde illaki getireceğiz diyorsa geliştirici ekip; coin ve item drobu alamasın otomatik atak yapacak olan kişiler, amaca hizmet sadece deneyim puanı elde etsinler ve coin/item alamadıkları için %20-30 fazla deneyim puanı elde etsinler buna çoğunluk karşı gelmeyecektir.

Yoksa otomatik atak adı altında AFK farm yapmak isteyen kişilerin oyununa gelmeyin.
PAZARCI adı altında küçümsediğiniz o insanlar, çoğu kişinin evinde olma ihtimali olmayan ekipmana sahip.
Youtube'tan bir iki pazarcı videosu izleyin de fikir edinin.
Küçümsemeyin, oynanmayacak hale gelmesin oyun.

Digna Nyx

Üye
Yorumundan anladığım kadarı ile önyargılısın. Oyuna değer verip, oyunun değersizleşmesini istemeyen, bu tür eklentilerle oyunun değersizleşeceğini düşünen/savunan bir kitle olduğunu göremiyor oluşun gerçekten üzücü.

WoxHades

Üye
şu an 65 olan hiç kimse ben 1 exp bile makrodan yada taksiden kasmadım veya sebeplenmedim demesin gülerken sandalyemden düşme riskim var :)

Mage olarak makro açamadığımı tahmin edebilirsin ve oyunun ilk 65 olan clanının da kimseye taksi yaptıramayacağını bilirsin.Dur sandalyeden düşmüşsün uzat elini kaldırayım seni.İtiraz ediyorum ve 3 gruba ayırmışsın kendimi 3 gruba da ait göremedim.Gelmesin çünkü "kardeşim ben çalışıyorum senin kadar online olamıyorum geride kalıyorum" kafasında olanlara e bi zahmet geride kal sen çalışırken ben oynuyorum ya hani belki o yüzden geride kalıyorsunu anlatabilmekten dolayı.Mesela ben şöyle bir isyanda bulunmuyorum ya kardeşim ben oyun oynarken adam çalışıyor para kazanıyor niye para kazanıyor o da oyun oynasın diyor muyum?Seçimdir bu sen günde 3 saatini ayırabilirsin ben 15 saatimi ayırabilirim.Her gün de sana 12 saatlik fark ata ata aradaki makası açarım.

Ayrıca sizi makrodan aşırı şikayetçi gördüm ama oto atak istiyorsunuz bu nasıl bir çelişki?Oto atak "bana para verirsen seni banlamam" mottosuna sahip makronun bizzat kendisidir.

suistimal61

Üye
Sandalyeden düşmediyseniz, düşmemek için tutunun.
Oyun açılışı 15 Nisan Cuma akşamına denk geldi ve açılır açılmaz 8 kişilik bir ekiple başladık.
Ekip de, önceden tanıdığımız bir ekip değil, bir tanesini youtube videolarından biliyordum, yazdım tanıştık ve başladık.
Evliyim, hafta içi 8-6 çalışıyorum. Eşim de aynı şekilde. Birlikte başladık oyuna.

Oyunun ilk dakikaları nasıl geçti anlamadık çünkü yaratıklardan gelen exp oranı test sunucusundaki oran olarak kalmış ve fazla fazla geliyordu. Biz nasıl olduğunu anlayamadan 2-3 görev bile tamamlamadan 25 level olduk ve protean kingdom'ın yolunu tuttuk.
Frost knight türevi moblarda uzun süre kastık. Ekip 6 priest 1 rogue 1 warrior bu arada.

Death Valley'de ilk exp kasan party olduk diyemem, çünkü mageler her zaman her oyunda olduğu ve olacağı gibi burada da en hızlı level kasan ve ilerleyen ekiplerdi. Onlar da uyumadan kastıkları için bize göre de early game de her türlü avantajlı oldukları için mageler bizden önce dv'de party kurdular. Biz mele olarak 55-56 levellerde henüz UndeathKing mobu alan hasarı vermiyorken, orada kasıyorduk.

Böyle böyle hızlı şekilde ilerledik.

Exp kasmak ne zaman kolaylaştı biliyor musun?
Dungeon sistemi eklenince.
56-63 level arası zor kasılsa da, 63-65 arası oldukça kolay kasılıyor.
59 levele kadar Soothsayer'dan çıkmamak en mantıklısı olacaktır.

Günde 1 grup zindan ve 2 solo zindan girme hakkına sahip her oyuncu, zindanlar toplamda yaklaşık %7-10 arası exp demek.
Hiç bir şey yapamayan oyuncu 10 günde 63'ten 64, ve bir 10 gün daha zaman geçirerek 64'ten 65 olabilir.

Bütün bunları yaparken makroya ya da otomatik atağa vs ihtiyacı yok kimsenin. Vakite ihtiyacı var.
Sen vaktin olduğu kadarı ile ilerlersin, x bir şahıs vakti olduğu kadarı ile.

O sebeple, otomatik atak gelecekse illaki, ÇALIŞMA YAPTIK OYUNCULARIN İSTEKLERİ UMRUMUZDA DEĞİL, düşüncesinde illaki getireceğiz diyorsa geliştirici ekip; coin ve item drobu alamasın otomatik atak yapacak olan kişiler, amaca hizmet sadece deneyim puanı elde etsinler ve coin/item alamadıkları için %20-30 fazla deneyim puanı elde etsinler buna çoğunluk karşı gelmeyecektir.

Yoksa otomatik atak adı altında AFK farm yapmak isteyen kişilerin oyununa gelmeyin.
PAZARCI adı altında küçümsediğiniz o insanlar, çoğu kişinin evinde olma ihtimali olmayan ekipmana sahip.
Youtube'tan bir iki pazarcı videosu izleyin de fikir edinin.
Küçümsemeyin, oynanmayacak hale gelmesin oyun.
Ne güzel demişsin biz oyuna başladığımız da expler test sunucularındaki gibi yüksekti,misal dw deki undetler alan vurmuyordu,ama suan bu dediklerinin tam tersi oldu,oto atak mı gelir bilmem çok oto atak gelsin değilde expler veren görevlerin yada sadece exp drobu olan mobların olduğu haritalar olmasından yanayım. Umarım böyle çalışmaları olur.

Digna Nyx

Üye

Mage olarak makro açamadığımı tahmin edebilirsin ve oyunun ilk 65 olan clanının da kimseye taksi yaptıramayacağını bilirsin.Dur sandalyeden düşmüşsün uzat elini kaldırayım seni.İtiraz ediyorum ve 3 gruba ayırmışsın kendimi 3 gruba da ait göremedim.Gelmesin çünkü "kardeşim ben çalışıyorum senin kadar online olamıyorum geride kalıyorum" kafasında olanlara e bi zahmet geride kal sen çalışırken ben oynuyorum ya hani belki o yüzden geride kalıyorsunu anlatabilmekten dolayı.Mesela ben şöyle bir isyanda bulunmuyorum ya kardeşim ben oyun oynarken adam çalışıyor para kazanıyor niye para kazanıyor o da oyun oynasın diyor muyum?Seçimdir bu sen günde 3 saatini ayırabilirsin ben 15 saatimi ayırabilirim.Her gün de sana 12 saatlik fark ata ata aradaki makası açarım.

Ayrıca sizi makrodan aşırı şikayetçi gördüm ama oto atak istiyorsunuz bu nasıl bir çelişki?Oto atak "bana para verirsen seni banlamam" mottosuna sahip makronun bizzat kendisidir.
Parmakların dert görmesin.
Güzel bir karşı atak, oyuna çalışan insanlardan daha fazla ayıracak vakti olan kişiler, arkadaşım sen neden her ay maaş alıyorsun ya biz neden almıyoruz diye çıkışmıyor değil mi?
İşte, vakti olmayan kişiler, vakti olanlara, "BENİM PARAM VAR İSTEDİĞİMİ İSTEDİĞİM ŞEKİLDE YAPARIM" egosu ile yaklaşacaklar ya. . Olay bundan ibaret.

Hadi arkadaş, getirin otomatik atak, afk farm da yaptırın bu kitleye.
Sonra deyin ki biz malum oyun kitlesini istemiyoruz biz yeni bir oyunuz arkadaşlar.
Sonra insanlar gülsünler, nereleri ile gülerler bilemem ama, gülecekleri kesin.

Digna Nyx

Üye
Ne güzel demişsin biz oyuna başladığımız da expler test sunucularındaki gibi yüksekti,misal dw deki undetler alan vurmuyordu,ama suan bu dediklerinin tam tersi oldu,oto atak mı gelir bilmem çok oto atak gelsin değilde expler veren görevlerin yada sadece exp drobu olan mobların olduğu haritalar olmasından yanayım. Umarım böyle çalışmaları olur.
Şuan bu dediklerimin tam tersi oldu çünkü, oyun erken erişimde yaşanabilecek hatalar ile çıktı, bu sebeple o ilk anlar oyuna girmek için kendini ve vaktini ayarlayan insanlar bu hata olarak adlandırabilecek her şeyi gördü/yaşadı. Bu vakit ayıran insanların suçu değil, ilk gün oyuna girecek vakti olan herkes eşit şekilde bu ortamı yaşadı. Vakti olmayan da gelip burada "OTOMATİK ATAK" diye diretiyor işte.

İlla otomatik atak gelecekse, coin ve item getirmeyecek şekilde gelmesini desteklerim. Başka bir şekilde desteklenecek bir yanı yok bu fikrin.
Sırf geliştirici ekip çalışma yaptı diye gelmemeli böyle bir şey.
Kitle dinlenmeli.
"ÇALIŞMA YAPTIK BİZ ARKADAŞLAR" diye kestirip atılmamalı.

birol2003

Üye
Tek olayım bu zaten, resmi olsun sorunsuz olsun, illegal olmasın. Bu arada sandalyeden düşmedim yazıyı anlayarak okumadığını farkettim, sen kullanmasan bile kullanan bir partide olduğun gerçeğini değiştirmez, coin gelmesine de item gelmesine de gerek yok, çekilir mağazadan item satılır para yapılır orası da dert değil. Bu bir oyun ve geçim kapısı değil, yani tüm gün oyun oynayıp adına emek vermek demek bana göre ters, eğlence sizin adınıza işkenceye dönüşmüş durumda, ve bırakın oto atak gelsin.

birol2003

Üye
Ağzına sağlık arkadaşım.

Pitou

Üye
Ben Oto attacki farm yapmak için kullanacam.Clandaki calisan arkadaslari oyuna sokacam tw ile baglanti kurup full farm. Exp kasmak için isteyen arkadaslarida asla pt almam çünkü amacim farm. Bu durumda oto attacki exp kasmak icin isteyen arkadaslar geldiginde daha az exp kasabilecekler bilginiz olsun. Slotlar full afk farm olacak.

SuckMyLollipop

Üye
Oto atak getireceklerine SOLO oynayan bir oyuncunun çeşitli bol etkinlik ve görevler ile 65 olmasının önü açılsın oto atağa gerek mi kalır ? Ha biz içerik üretmeden etkinlik yapmadan mağaza ürünü satıp oyundan para kazanan adamlara para yedirmek istiyoruz diyorsanız getirirsiniz oto atağı hiç güvenmeyin kendinize rakip olarak çıktığınız oyunun grafikleri vs katlar katlar uçurur burayı ama gel görelim ırkların kaleleri bomboş pvp yapılan haritalar bşr kaç server hariç bomboş aynısı 3-4 aya burada olacak bu zihniyet ile

suistimal61

Üye

Benim artık hangi grup kafaya ait arkadasım,biz burda savunduğumuz şu lwl olayı lwl kasma olayı,banane farmdan banane coinden,sen zaten 15 saat oyun oynuyorsan lwl değilde item olarak benden aşırı önde olacaksın,cıkardığın item kazandığın coin benden zaten fazla olacak,biz burda 4-5 saat oyun oynadığımız saat de lwl ile ugrasmayalım,lwl hic bir zaman bir oyunda güce sebeb olmamıştır,her oyunda lwl ile örnek 2milyon savas gücü olan oyunlarda bile 110 lwl birine lwlden ötürü 100k savas gücü gelir,diğer kalanlar yaptığın itemle alakalıdır,o yüzden aynı şey de burda geçerli,oyunun lwl de verdiği stat pointler zaten belli bir seviye sana güç verir ,seni öne cıkaracak olan fazla vakit harcayıp yaptığın itemlerdir,ha yok ben 15 saat takılıp kazandığımı item yapmıyorum gb olarak satıyorum para kazanıyorum derdinde isen,tabiki sende kendince haklısın her yer 65 lwl olur gb değeri düşer ben döner ekmek yiyemem sigara içemem alkol alamam. Bu dediklerimi sen yapmıyor olabilirsin ama suan oyunun yüzde 60 civarı bunu yapıyor malum oyundan ev kredisi ödeyen zihniyet burayada geldiği için. O yüzden gb isterse 1tl olsun umrumda değil,bu oyunlar gecim kaynagı değil aksine insanların zevk aldığı pvp yaptığı,sohbet ettiği bir oyun olmalı. (umarım yazdığımı sonuna kadar okursun)

Alkoer

Üye
boş yorum yapma 100tl lik pc ler ile oynanan oyun değil bu,minumum 5bin tl istiyor kim 40 pc ye 200bn versin boş yorumları kendinize saklayın,biz burda sorunun exp kasmak olduğunu gelirse coin ve item drobunun olmayan haritalarda gelmesi gerektiğini savunuyoruz.
tabiki siz söylediğinizde haklısınız coin ve item olmayan haritada oto atak iyi olur.

ama alıntı yaptığınız arkadaşta haklı. ben milyonluk sistemi olan adamlar biliyorum. oto atak normal haritada kullanılırsa değil 40pc 100pc bile çalıştıran olur. para sorun değil bu adamlar için.

DendroctonuS

Üye
Sen anlamak istemiyosun çalışan adamıların exp kasması için başka şey gelemez mi tek otomu yani
günde 14 saat vardiyalı çalışıyorum ben 65 e kastım çok zorlandım ama kastım eğer drop alınmayan ve sadece tek serverda geçerli olan oto exp kasmak için bir sistem gelseydi uykumdan daha az feragat ederdim kardeşim kimse benden ağır işte de çalışamaz buna eminim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt