Hiç bir şey olmaz 293 kişiden 71 i olumlu, 212 si olumsuz düşünmüş, ama gözden kaçırdığınız olan burada oy kullanmayıp oyunda makro ile oynayan diğer kitle oda emin olur kalan oyuncuların sayısına eşittir. makrosuz oyuncu görmek için saatlerce gezip bakmanız lazım neredeyse tüm oyuncular makro ile oynuyor ama bu oto atağa tepkinin anlamını 1-1 oturtamadım, ya bu atak olayına beleşi varken niye para vereyim derdinde olabilirler, ya biz yiyeceğimiz naneyi yedik 65 olduk farmımıza bakıyoruz geride kalanlardan bize ne diyebilirler, yada bu resmi oto atak gelirse makroculara müsade etmeyecekler diyebilirler. İtiraz edenleri bu şekilde 3 gurupta tutuyorum çünkü başka açıklaması yok. Yaklaşık 1 aydır ROW ön erişimdeyim, alfa ve beta da ayrıca knight online oynamışlığımda vardır, şu an 65 olan hiç kimse ben 1 exp bile makrodan yada taksiden kasmadım veya sebeplenmedim demesin gülerken sandalyemden düşme riskim var
Sandalyeden düşmediyseniz, düşmemek için tutunun.
Oyun açılışı 15 Nisan Cuma akşamına denk geldi ve açılır açılmaz 8 kişilik bir ekiple başladık.
Ekip de, önceden tanıdığımız bir ekip değil, bir tanesini youtube videolarından biliyordum, yazdım tanıştık ve başladık.
Evliyim, hafta içi 8-6 çalışıyorum. Eşim de aynı şekilde. Birlikte başladık oyuna.
Oyunun ilk dakikaları nasıl geçti anlamadık çünkü yaratıklardan gelen exp oranı test sunucusundaki oran olarak kalmış ve fazla fazla geliyordu. Biz nasıl olduğunu anlayamadan 2-3 görev bile tamamlamadan 25 level olduk ve protean kingdom'ın yolunu tuttuk.
Frost knight türevi moblarda uzun süre kastık. Ekip 6 priest 1 rogue 1 warrior bu arada.
Death Valley'de ilk exp kasan party olduk diyemem, çünkü mageler her zaman her oyunda olduğu ve olacağı gibi burada da en hızlı level kasan ve ilerleyen ekiplerdi. Onlar da uyumadan kastıkları için bize göre de early game de her türlü avantajlı oldukları için mageler bizden önce dv'de party kurdular. Biz mele olarak 55-56 levellerde henüz UndeathKing mobu alan hasarı vermiyorken, orada kasıyorduk.
Böyle böyle hızlı şekilde ilerledik.
Exp kasmak ne zaman kolaylaştı biliyor musun?
Dungeon sistemi eklenince.
56-63 level arası zor kasılsa da, 63-65 arası oldukça kolay kasılıyor.
59 levele kadar Soothsayer'dan çıkmamak en mantıklısı olacaktır.
Günde 1 grup zindan ve 2 solo zindan girme hakkına sahip her oyuncu, zindanlar toplamda yaklaşık %7-10 arası exp demek.
Hiç bir şey yapamayan oyuncu 10 günde 63'ten 64, ve bir 10 gün daha zaman geçirerek 64'ten 65 olabilir.
Bütün bunları yaparken makroya ya da otomatik atağa vs ihtiyacı yok kimsenin. Vakite ihtiyacı var.
Sen vaktin olduğu kadarı ile ilerlersin, x bir şahıs vakti olduğu kadarı ile.
O sebeple, otomatik atak gelecekse illaki, ÇALIŞMA YAPTIK OYUNCULARIN İSTEKLERİ UMRUMUZDA DEĞİL, düşüncesinde illaki getireceğiz diyorsa geliştirici ekip; coin ve item drobu alamasın otomatik atak yapacak olan kişiler, amaca hizmet sadece deneyim puanı elde etsinler ve coin/item alamadıkları için %20-30 fazla deneyim puanı elde etsinler buna çoğunluk karşı gelmeyecektir.
Yoksa otomatik atak adı altında AFK farm yapmak isteyen kişilerin oyununa gelmeyin.
PAZARCI adı altında küçümsediğiniz o insanlar, çoğu kişinin evinde olma ihtimali olmayan ekipmana sahip.
Youtube'tan bir iki pazarcı videosu izleyin de fikir edinin.
Küçümsemeyin, oynanmayacak hale gelmesin oyun.