Ne çok korkuyosunuz P2W'den ama unuttuğunuz bir şey var eğer pusta alındığı zaman diğerlerine üstünlük sağlayacak ( %1 %2 %3 ) birşey olmaz ise imkanı olanda olmayanda pusla çok ilgilenmez ve oyunu ayakta tutmak bir hayli zorlaşır.
Siz hiç herhangi bir mağazadan para vermeden birşeyler alıp çıkabiliormusun ? Düşünsenize çıktığınızı kaç gün açık kalır sizce ?
Mecburen tutunabilmek için ufakta olsa muhakkak birşeyler satılmalı.
Trade konusuna gecelek olursak benim görüşüm herhangi bir itemin , bir oyuncudan başka bir oyuncunun eline geçmesi P2W değildir.
Olmayan birşey eklenmiyor oyuna sonuçta , gerçek hayatımızda'da öyle değilmi kimilerinin aylarca yıllarca uğraşak yaptığı , aldığı birşeyi başka birisi hiç zorlanmandan sahip olmuyormu ?
ve unutmayın malum oyunun bu kadar zamandır ayakta kalmasını sağlayan tek şey , İnsanların paraları ile egolarını tatmin edebilmesidir.
Ruh bağı sistemine gelecek olursak , herhangi bir itemin bir karakterde sabit hale gelmesi trade'yi bir nebze engellese bile bu seferde karakter satışları ortaya çıkacaktır , ayrıca belki günlerce aylarca uğraşıp emek verip herhangi bir iteme sahip olmak ve o itemin hiçbir değerinin olmaması'da bana göre çok yanlış düşünsenize 1 ay çalışıp maaş alıyoruz bir çoğumuz ve aldığımız maaşın hiçbir değerinin olmadığını ?
Uzun oldu biraz farkındayım ama oyunu yapan arkadaşların bunu bir oyun olarak değil bir gelir kaynağı olarak gördüğünü hiçbir zaman unutmayın. Bu cümle yanlış anlaşılmasın kimse amme hizmeti yapmıyor sizlere , malum oyundan sıkıldınız biraz değişiklik sağlayalım arkadaşlara düşüncesiyle yola çıkılmamıştır
Teşekkür ederim.