İstek Kanat olmasın

XDarkShadoWX

Üye
Bende KANAT olmamasından yanayım eyer olacaksa hiçbir özelliği olmasın en azından isteyen takabilir istemeyen takmaz ..Saygılarımla

bekirdemirr92

Üye
Uçmanın olmadığı bi oyunda kanat niye var ben de anlamış değilim. Oyuna ilerde uçma özelliği gelirse kanat yadırganmaz ama şuan ben de karşıyım.

Betfamily

Üye
Kanat Olabilir fakat şahsi fikrim kanatların iyice geliştirilmesi oyuna kıyasen kanatlar biraz basit gözükmektedir. Rise online' e daha güzel kanatlar ve iyi bir işçilik yakışır <3

SafranTurk

Üye
mmorpg oyunlarda kanat sistemini bir türlü tutturamadı firmalar, en basit mobil oyunlarda bile mükemmel kanat çeşitleri varken, devasa mmorpg oyunlar bu başarıyı yakalayamadı. Şahsi fikrim yenilikten zarar gelmez, kanat çokta önemli değil, asıl olan oyunun dinamiklerinin ve oynanabilirliğinin değiştirilmemesi.

clubneo

Üye
Kanat olayı ilk defa 2008 çıkışlı Aion Online oyununda çıktı. Ama orda uçabiliyordun. Muazzam bir yenilikti. 2021 yılında arkanda durmaktan başka hiçbir işlevi olmayan kanatların olması cidden çok mantıksız. Görsel olarak özelleştirme anlamında yenilikler yapılmak isteniyorsa,kostümlere odaklanılabilir. Takılar, aksesuarlar,zincirler,dövmeler,gözlük,kulaklık,pelerin türleri ne biliyim bir sürü alternatif var. Pelerinin üstündeki vasıfsız boktan kanatların gereksizliğine kesinlikle katılıyorum. Ha seveni var mıdır, vardır elbet. Seveni için görsel bir kostüm olarak konulabilir. Ama mutlaka takılması gereken bir premium item olmamalı, en azından alternatifleri olmalı. Ki kalabalıkta gerçekten iğrenç gözüküyor,herkeste çırpılan kanatlar,1 tane uçan yok . O kanadı takacağıma arkama bir elektro gitar takabilmeliyim. Gitar çok modern kalır diyosanız da savaş bayrakları(war banner) var, o da olabilir. Gibi gibi alternatif çok, saçmalığa gerek yok.

Mistik

Üye
Durrun çözüm basit cogu oyunda miğfer/başlık/şapka gözükmesin seçeneği var oyuncunun karakterinin yüzü filan gözüksün diye kanat içinde aynı secenek olabilir :)

bekirdemirr92

Üye
Durrun çözüm basit cogu oyunda miğfer/başlık/şapka gözükmesin seçeneği var oyuncunun karakterinin yüzü filan gözüksün diye kanat içinde aynı secenek olabilir :)
Mesele kanadın gözükmemesi değil işlevi. İlerde uçma özelliği gelirse kanat olsun ama şuan kanat çok saçma.

neverwas

Üye
Hiç kanat olmasın bence kapatma özelliğini geçtim oyunu çok kötü gösteriyor.2005 te tanıstım bu tarz oyunlarla ne zaman kanat ıvır kıvır geldi o zamandan beri yüzlerine bakmıyorum illa bir şey satacaksanız da daha başka birşey olsun ne bileyim Yüzük olsun mesela Lord Of The Rings teki gibi store dan onu satın çok daha klas olur

Raxable

Üye
ayarlar'ı kurcalarsanız,kanatları gizle seçeneği eklemişler.

_Cerberus_

Üye
arkadaşlar kanatsız oynamak isteyenler için Ayarlar bölümünde kanat gizleme var onu kullanırsak hiçbir yerde kanat görmemiş oluruz .)

cango53

Üye
Valla bencede kanat karakterin ve oyunun güzelliğini kirletiyor görüntü kalabalığı yapıyor bir rpg oyunu oynuyoruz ve bana bu tür şeyler saçma geliyor açıksası.

JaxSui

J
Kanat olmasın gerçekten de. Uçacak mıyız ? Hayır. O yüzden kanat olmasın.

Genco

Üye
Kaldırın kanadı gitsin, o zaman bi yerden orjinal kaldıgımızı belli ederiz. Oyunun geri dönüşüne uymayan tek hareket bu gibi geliyor cünkü :)

Anilchan

Üye
Kanat oyunda olmalı bence kozmetikte çeşitlilik her zaman iyidir. Ayrıca çocukça falanda durmuyor oynadığınız oyun ne kadar gerçekçide uçamayacaksak kanat ne işe yarar gibi şeyler söylüyorsunuz :D

Wizard

Üye
Kanat olmasın bencede olacaksada daha sade renkler gerçekcı olmalı

WoLuS

Üye
Konu dikkate alınırsa lütfen o kanat saçmalığı kaldırırsın…

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt