oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

rasulalkan

Üye
+1 gelmemeli. eğer gelirse 20-60 pcli slot mafyaları türemeye başlar. kesinlikle gelmemesi lazım.

Son düzenleme:

ankaralieren

Üye
-1 gelmemeli, gelirse de coin ve item atmamalı ki sadece exp kasamayan vakti olmayan insanların yararına olmalı. (Yayında bahsedildiği gibi)

KAYBERENN

Üye
daha önceki yayınlarda oto atak hiç bir şekilde düşünmüyoruz denmişti ne olduda yönetim 2 ayda tam tersi karar aldı artıları olur eksileri daha cok olur gerçek bu ben ortadayım açıkcası x şeylerle millet zaten oto kasıyor biz enayi gibi elle report ettigim adam ertesi gün yine slotta hani gelsin baride en azından diyelim oyun kazanıyor artık ne diyim

ProdigyBOSS

Üye
Kesinlikle gelmemeli, eğer gelirse oyun ciddi şekilde oyuncu kaybı olur, böyle bir durumun söz konusu olmayacağını belirtmiştiniz, neden bu yola çıktınız anlam veremiyorum!

Dagger91

Üye
burhan bey en başında kesinlikle gelmesi mümkün değil söz konusu bile değil filan diyordu.... yapmayız dedikleri şeyleri 2. ay'dan yapmaya başlamalari pek iyiye işaret değil yeni oyuncu cekicek falan filan diyolar saçmalık tam tersi mevcut oyuncuları kaçırıcak eğer yeni oyuncu istiyorsanız karakter satışını açın roco mu yaparsınız ne yaparsınız size kalmış zaten ordan sağlam para kazanır firma hemde daha cok oyuncu girer oyuna çünkü çoğu insanın karakter kasmaya vakti yok direk alıp başlayacaklar

KARLIGAN

Üye
oto atak ısteyenler için zamanında burada oto atak gelmesin onun yerine exp tüpü gelsin , isteyen marketten exp tupu alıp kendı expını tupe basarak pazarda satsın. exp kasmaya vaktı olmayan da satın alıp exp basabılır charına demıstım. hem oyuna vakıt ayıran exp satacak , hem oyun market esyası satacak , hem de vaktı olmayan expını satın alacak herkes kazanacaktı. beni linçleyen bir kesim vardı :) burada benim gibi genie istemeyenlerin sebebi , sizlerin hızlı exp kasması değil. bu olay çeşitlendirilebilir. exp tüpü olur , karakter satışı olur bunlar yapılabılır. burada oto atak ıstemeyen kesimin istememe nedeni bır sure sonra afk sekılde farm mafyalasmalarının olacagını öngörmek. parası olan adamlar cekecek en ust duzey ıtemlerı , kuracak oto atak afk farmını yapacak. sizin benim gibi normal oyuncu da gunde 2 3 saat farm atarım boş saatlerde dıye oyuna gırdıgınde boş slot bulamaycak. oto atak ıstemeyen kişiler için gb satan , presiz oynayan vs dıyenler olmus. Ben daha hiç gb satmadım hepsiyle charıma ıtem koydum. Gb nın TL ederi de umrumda değil. karakterim oyun açıldığından beri full market eşyası var. Ancak bu bir gerçek ki bu oyunu gb ıcın oynayan bir kısım da var. oyunda hepimiz birbirimize besin zincirı gibi bağlıyız. gb satanın da , gb alanın da oyundan gıtmesını ıstemem. umarım herkesi memnun edecek şekilde gelir bu olay oyuna. en azından özel kamplarda coın/ drop atmayacak sekılde olur.

Vioneeraa

Üye
Gunde 10 aaat calisiyorum. Oyuna ayirabildigim 1 2 saat vakit var.
Haftabin 1 gunu de ailem ile yada arkadaslarimla vakit geciriyorum.
Exp kasmanin bu kadar zor oldugu bir yerde auto attack gelmesinin cok yararli olacagini dusunuyorum

knight_luo

Üye
你误会了,我关心的是确保没有时间的人可以更快地享受游戏。即使你每天离开汽车攻击12个小时,也要达到65岁是一个非常漫长的过程。在目前的游戏中,研磨系统已经开始被抛弃。60级之前的任务几乎完全是浪费时间。现在,每个人都在预言家神谕上升级。我认为他们应该使任务更具功能性,并指导玩家削减地图上的其他生物。
请努力工作,卸载游戏

WoxHades

Üye
Oto atak exp için isteniyorsa SADECE EXP vermeli coin ve farm amaçlı kullanılmamalı.He afk farm atabileceğini düşünen varsa 20x pcsi olanlar hazır çoktan size yer kalmıcak merak etmeyin.

Vioneeraa

Üye
Oto atak exp için isteniyorsa SADECE EXP vermeli coin ve farm amaçlı kullanılmamalı.He afk farm atabileceğini düşünen varsa 20x pcsi olanlar hazır çoktan size yer kalmıcak merak etmeyin.
ona bakarsan sende harpide taksi yapıyon kanka biz bişey diyozmu

SLev7N

Üye
Arkadaşlar yaş gruplarınız nedir bilmiyorum ama 2003-2004'te X oyununu TR de ilk oynayanlardan biriydim. Rise online'ı ilk duyduğumda net bir şekilde çocukluğuma döneceğim hissiyatine kapıldım. Aslında bu platformda X oyunundan örnek vermek istemiyorum ama hikayenin başı ile sonunu bilen arkadaşlar çok net anlayacaktır.

Aslında hiç zaman ayırmak istemedim ama yine de belki denk gelir ve kayıtsız şartsız hala oto atak vb. şöyle iyi olur böyle olmalı diyenlere, okuyana tokat gibi cevap olur diye yazmak istiyorum.

Bahsi geçen X oyunu, hem yönetim tarafından hem de kullanıcılar tarafından özellikle 2010 yılından sonra tamamen para odaklı bir oyun haline gelmiş, oyuncuların oyuna karşı aidiyet duyguları, yerini para kazanma hırsına bırakmıştır.

1- Level kasmayı kolaylaştırmak için çıkan görevler g-e-nie sistemleri vb. hem levelin değerini ortadan kaldırmış hem de insanların level kasarken ki iletişimini bitirmiştir. X oyununun ilk yıllarında herhangi bir mob grubunda xp partysinde tanıştığınız ve dostluk kurduğunuz ekip ile kolluk yakan clana kadar yükselirdiniz. Günümüzde efsane olarak hala konuşulan isimlerin, bulunduğu ekiplerin nasıl ortaya çıktığı ile ilgili bir çok arşivi paylaşmak isterdim fakat bu platformda uygun olmayacaktır. Kısacası sosyal hayatta da olduğu gibi oyunda iletişim yoksa aidiyet duygusu olmaz.

Yorum: Oyunda iletişim kurulabilecek 3 temel etkinlik vardır. 1. xp kasarken, 2. pk atarken, 3.pazar yaparken. En uzun iletişimi xp kasarken kurarsın ve ekip olabildiysen pk atarsın. Ekip iyi değilse pk dan tat almazsın. Pazara yorum dahi yapmıyorum hal komisyoncuları kılıklılar hariç kimse işi olmadığı sürece pazarda dostluk kuramaz.

2- "Yıllarca koxp sorunları çözülemedi, kendi koxpunu çıkaran bir başka oyun daha yoktur heralde." diye X oyununu örnek göstermişimdir. Oto atak vb. sistemler kullanıcılara ilk başta kulağa hoş gelir ama şuan bana göre X oyunun %70'i para kazanma odaklı, oyunda aktif oyuncu bulamıyosunuz. Oyunu popüler hale getirmiş kişilerin ve ekiplerin bulunduğu o efsane serverları bir düşünün, hangi serverlar birleştirildi oyuncu sayısı artsın diye. Cyp*, Ber**, Di**

3- X oyununda yıllarca aynı konsept oyun sergilendi. 2004-2010 Yıllarında WOW ile X oyunu oyuncuları internet cafelerde denk gelirdi ve WOW'daki can potunun önemi veya lifeskill bir itemin önemi ilgi çekerdi. Rise online şuanda benim dediğim yıllarda oyuna başlamış ve iddia ediyorum o dönem herkesin hayal ettiği "keşke X oyununda da bu tarz şeyler olsa" dediği şeyi yapıyor.

Yorum: Dünyanın en iyi grafikleri, sistemi, içeriği ne olursa olsun oyunu yapan şey kullanıcıların oyuna bıraktığı kültürdür. Geçirdiği güzel zaman, keyif aldığı oyun içi sohbettir. İletişim ve aidiyet duygusu çok önemlidir. Yönetim tarafından en basit şekli ile swot analizi yapılırsa şuan hitap ettiği kitlenin farkına varacaktır gerek yok seneye çok daha farklı bir nokta kesin, strateji iyi belirlenmelidir.

Ayrıca dip not, özellikle vur kaç yayını yapan yayıncıları ciddiye almayın arkadaşlar. Çünkü oyun içi bir itemin değeri çeşitli parametrelere göre belirlenir. Oyun dışından müdahale ile oyun içi bir itemin değeri 50 bin TL olmaz. Bu piyasayı yapan yayıncılar izleyiciden ve item satışından para kazanır sen 1 yıl geçmeden elinde kalanla aynada anlındaki yazıyı okursun. Uzun vadede kesinlikle her platforma zarar veren şeydir.

Herkesin düşüncesi tabiki kendine, iyi forumlar.

cebraaa

Üye
gelmemeli , yoksa z block u dolaylı yoldan kapatmak zorunda kalırsınız , malesef client bypass olabiliyor gördüğüm kadarıyla ... 10 client acılabiliyor suanda aman diyim oto atak getirmeyin.

KAYBERENN

Üye
Açıkçası bu konu üzerinde çok durdum ben çok düşündüm zamanında yönetim hiç bir şekilde düşünmüyoruz diyip neden 2 ay sonra getirme kararı aldı yada masaya yatırdı sonra düşünüyorum şöyle bi bakıyorumda hagard proton gibi bir çok haritada adamlar zaten x .... şeyler ile otomatik kasıyor reportluyorsun agır bir yaptırımı da yok adam ertesi gün hala aynı yerde bi yönden bakınca insan diyor ki oyuna yarasın bari ne diyelim en azından x şeyler uzak olsun oyunda sonra düşünüyorum yakında nft markette karakter satışı gelecek dediler yani çhar karakter kasamayacak herkesin ulaşabileceği bir nokta olacak buna rağmen niye gelme olayı oldu diye düşününce hepimizin unuttuğu şey geldi aklıma arkadaşlar sonuçta burası bir şirket para kazanımları da önemli evet pottan kazanıyorlar bir kaç x şeyden de belkide bi kesim giderleri cıkarma kapısı olarak görmüş olabilirler sebebine gelirsek örnek verelim 24 saatlik oto atak 10 tl ayda bir kişi den extra cıkıcak olan para düşünün 300 400 tl bütçeniz gidecek ve bunu aşa yukarı 5 bin kişi kullansa ki kullanır emin olun işin içine yan pclerde girecek 300 tl den 5 bin x kişi 1.500.000 Tl 1 aylık katkısı şirkete bide bu açıdan bakın x oyunda dönen paraları düşünün bide :) x oyuna göre bu oyun zaten aslında pottan cıkartıyor bir çok şeyi neden diyeceksiniz bir karakter ortalama en kötü 2 k pot yiyor aktif adam 4 5 k cok aktif adam 7 10 arası ben 5 6 paket arası yiyorum online sürem yüksek diye evet şirkette gelir noktası cok iyi aslında ama bütçe ve ödenekleri bilmediğimiz için ve şirketinde bir şekilde para ihtiyacı var ki dediklerinin tersini yapmaya başlıyorlar durum bu

SandraB

Üye
şuan oto atak gelsede gelmesede bir fark olmaz droplar leş gibi kurtarmaz :D

Barljix1912

Üye
dün yayında biz oto atak gelmeyecek diye bir şey demedik denildi, var mı bunun bir kanıtı bir şeyi ?

Delucia

Üye
Oto attack demek 20 pc ile farm yapmak demek destekçisiyim yaparım. Gelsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt