Çoklu Bilgisayarlar Hakkında Çözüm Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Agaragambi

Üye
birşey okumama gerek yok oyunuda siz ağlaklarıda gayet iyi biliyorum asıl piyasanın içine edenlerde dvde deli gibi item kasanlardır hiç bir yer boş değil her yerde mafyalaşma var kimse kimsenin umrunda bile değil dvde boş slot bul otur 5 dkka senden daha elit biri gelip çöker hemen slota 20 dkka müsade bile etmez cigersiz dolu gelmiş boş üstüne boş yapıyorsun güçlü olan kazanır arkadaş sende yap 8 16 20 30 40 pc yapma diyenmi var elinizden gelse yaparsınız zaten geriside umrunuzda olmaz boş beleş adamlarsınız asıl sizin gibi bomboş hiç bir halta yaramayanlarla muhabbet etmek ıq seviyemize hakaret 8 pc diye ağlayacağına macro açanlara haddar 1 2 dv dahil adamlar beleşten saatlerce macro ayarlayıp kasıyor onlara bir şey de onları şikayet et ama sizin derdinizi biliyoruz byee.
Kimsenin ağladığı yok sen keyfine bak ben oyunu bıraktım sayılır meydan sizin böyle çocukça laflara cevap bile vermiyorum normalde ben oyun oynuyorum sen ticaret yapıyorsun ben aylık pre pus vs alırım ki mmorpg de bir oyuncudan maksimum beklenti bu olmalıdır sen işi ticarete döker oyunu sömürür sonra çeker gidersin. Senden iyiyim şöyleyim böyleyim gibi laflar senin ezikliğini kendini kanıtlama çabanı gösterir umrumda da olmaz ticaretine bak cevap filan da yazma gerçekten saçma gerekçelerin umrumda değil...

MmoRpg

Üye
Oyun yönetimi bir engel koymuyorsa yapılabilecek en mantıklı şey en uygun bilgisayarları satın alıp hesapları kasıp slotlara koymak . Diğer insanlar bunu ek gelir olarak kullanıyorlar oyuna 50 pc ile girip oyun oynadıklarını yada zevk aldıkları bir aktiviteyi yaptığını düşünen yada savunan varsa kim ve neresi tarafından para alıyorsa söylesin bende savunmaya geçeyim . Hem sonuç olarak sponsor sitelerin bu oyunun parasını temin ettiklerini ve bu oyunun parasını yine bir ücret karşılığında sizlerden aldığını düşünürsek sizlerinde bunu yapması gayet mantıklı.
Bunun neticesinde piyasa daha hızlı düşüp oyunun hype ı daha hızlı düşecek ama yönetimin umurunda değilse neden sizin umurunuzda olsun ki değil mi :)

DeadLegion

Üye
olm neyin kafasındasınız oyun piyasasını mahvediyorlarmışmış :) onlar olmasa başkaları oturacak mafya clanlar senin gibiler ordan çıkacak coins illa birileirnin cebine girecek ben yapamıyorum deyip ağlıyorsunuz başkada bir şey değil bomboş konu.
Sorun ben yapamiyorum sorunu degil. Sorun bu adamlar yuzunden kimsenin birsey yapamiyor olmasi. Bu adamlara rowla afk farm sansi taninmamis olsa kimse slotlarda mafyalasmaz guzel kardesim.

MmoRpg

Üye
olm neyin kafasındasınız oyun piyasasını mahvediyorlarmışmış :) onlar olmasa başkaları oturacak mafya clanlar senin gibiler ordan çıkacak coins illa birileirnin cebine girecek ben yapamıyorum deyip ağlıyorsunuz başkada bir şey değil bomboş konu.
Solo oyuncular ve bir kaç kişi olarak parti şeklinde kasanlarda geçebilir

speed

Üye
Sorun ben yapamiyorum sorunu degil. Sorun bu adamlar yuzunden kimsenin birsey yapamiyor olmasi. Bu adamlara rowla afk farm sansi taninmamis olsa kimse slotlarda mafyalasmaz guzel kardesim.
hiç alakası yok güzel kardeşim hemde hiç yok dv tüm camplardan tut haddar 1 2 bak haddar 1de macro açanlara büyük clan adamları hep 2 3 char sokanlar görüyorum ve oyun yönetimi bunlara bir şey yapmıyor çok aşırı yanlış düşünüyorsunuz mafyalaşma herzaman olur 8 pcli adamlar olmasa yerlerine sağlam clanlar oturur soloların iyi slotlarda şaansı gene 0 olur dostum güzel kardeşim oyunu oynayanların %90 para için oynuyor yapmayınn gözünü sevem aşırı saçma düşünüyorsunuz :) insanların hepsi bencil güçlü güçsüzü eziyor bak ben soloda takıldım takılıyorumda elit 1 2 kişi gelsin 10 dkka bile müsade etmiyor yeminle oyun başından beri 100 kişşi çıkmıştyır böyle karşıma saygılı bencil olmayan daha 1 kişi çıkmadı o yüzden bence burda boş yapıp ağlamanın manası yok adamlar dvde görev yapmama bile müsade etmiyordu boş slot bulsam max 10 dkkaya elit charlar mafya clanlar geliyor hemen ks :) o yüzden 8 pcli adamlar en masumu inan en masumu çoğuda yapacak birşeyi kalmayan adamlar kendi yağlarında kavruluyorlar.

greendaybeykoz

Üye
Yani güçsüz olduğumuz için , biz yapamadığımız için bütün bunlar öyle mi ? Karşı çıkanlar arasında böyle insanlarda vardır eminim.
Lakin herkes aynı değil. Bu insanlar oyuna uzun vade de birkaç kişi şeklinde heryer e çökecekler ve malum oyundaki gibi slotları insanlara kiralayacaklar.
Sizin gibi bu sistemi savunan insanlarda elindeki +7'yi +8---+9 yapamadığı zaman oyundan ayrılacak.
Düzeni bir insanın slotlar ı elegeçirebilecek şekilde inşa etmenin oyuna ve oyuncuya uzun vade de kaybettireceğini göremüyor olmanız bizleri boş bir adam yapmaz.
Benden daha kuvvetli charı olan bir adam gelsin o da emek versin ve slottan beni atsın veya ben gidip ne yapabilirim diye gideyim KS atayım kimse gidip bundan şikayet etmez çünkü ortalıkta emek var , rekabet var.
Siz insanlar a rekabet ortamı yaratmak yerine , hiç emek vermeden rekabet ettirmeden slotlar a daha çok char sokan bir ortam yaratıyorsunuz,
Buda şunu gösterir siz daha çok oyuncunun değil , daha çok paranın peşindesiniz lakin uzun vade de bu böyle olmuyor.
İnsanlar gittikçe charların kasabileceği slotları azaltıcaklar ve slotsuz kalan çoklu PC savaşını birileri kazanacaklar işte o zaman sen bile burada meğer kim boşmuş görecek.
Burası forum, insanlar sistemin dışında kalırsa yönetim e bildirebileceği bir yer ve karar gene yönetimin, bu insanlarıda elimizde tutabilecek birşeyler getirelim diye rahatlıkla düşünebilirler.
Buda sistemin dışında kalan insanları boş yapmaz.
MMORPG'nin olayı budur daha çok insan a ulaşmaktır onları oyunda tutmaktır,hatta bütün normal oyunlar bile daha çok insan a oyun satmanın derdindedir.
Yani burada birisi boş oluyorsa bu insanlar olmuyor.

Dönemsel bir hype heryerde olur, benim bildiğim birşey varsa sizin gibi veya yönetim gibi düşünen insanlar kafalarını bir yer e vurmadan biz ne yapmışız demez.
Slotları insanlar a kiraladıklarında görüşürüz.

fstab

Üye
Yani güçsüz olduğumuz için , biz yapamadığımız için bütün bunlar öyle mi ? Karşı çıkanlar arasında böyle insanlarda vardır eminim.
Lakin herkes aynı değil. Bu insanlar oyuna uzun vade de birkaç kişi şeklinde heryer e çökecekler ve malum oyundaki gibi slotları insanlara kiralayacaklar.
Sizin gibi bu sistemi savunan insanlarda elindeki +7'yi +8---+9 yapamadığı zaman oyundan ayrılacak.
Düzeni bir insanın slotlar ı elegeçirebilecek şekilde inşa etmenin oyuna ve oyuncuya uzun vade de kaybettireceğini göremüyor olmanız bizleri boş bir adam yapmaz.
Benden daha kuvvetli charı olan bir adam gelsin o da emek versin ve slottan beni atsın veya ben gidip ne yapabilirim diye gideyim KS atayım kimse gidip bundan şikayet etmez çünkü ortalıkta emek var , rekabet var.
Siz insanlar a rekabet ortamı yaratmak yerine , hiç emek vermeden rekabet ettirmeden slotlar a daha çok char sokan bir ortam yaratıyorsunuz,
Buda şunu gösterir siz daha çok oyuncunun değil , daha çok paranın peşindesiniz lakin uzun vade de bu böyle olmuyor.
İnsanlar gittikçe charların kasabileceği slotları azaltıcaklar ve slotsuz kalan çoklu PC savaşını birileri kazanacaklar işte o zaman sen bile burada meğer kim boşmuş görecek.
Burası forum, insanlar sistemin dışında kalırsa yönetim e bildirebileceği bir yer ve karar gene yönetimin, bu insanlarıda elimizde tutabilecek birşeyler getirelim diye rahatlıkla düşünebilirler.
Buda sistemin dışında kalan insanları boş yapmaz.
MMORPG'nin olayı budur daha çok insan a ulaşmaktır onları oyunda tutmaktır,hatta bütün normal oyunlar bile daha çok insan a oyun satmanın derdindedir.
Yani burada birisi boş oluyorsa bu insanlar olmuyor.

Dönemsel bir hype heryerde olur, benim bildiğim birşey varsa sizin gibi veya yönetim gibi düşünen insanlar kafalarını bir yer e vurmadan biz ne yapmışız demez.
Slotları insanlar a kiraladıklarında görüşürüz.
en kötü nolcak ki 2 sene bir şekilde idare edilir sonra yeni server yeni bir hype , sunrise kendi söylemese beklentim olmazdı ama soru cevap etkinliğinde bu konuyu yakından takip etttiğini ve kısa sürece bunlarla alakalı çalışmalar üzerinde calıstıgını söylemişti ama sanırım diğer şeyler gibi buda yalan oldu alıştık

The Matrix

Üye
en kötü nolcak ki 2 sene bir şekilde idare edilir sonra yeni server yeni bir hype , sunrise kendi söylemese beklentim olmazdı ama soru cevap etkinliğinde bu konuyu yakından takip etttiğini ve kısa sürece bunlarla alakalı çalışmalar üzerinde calıstıgını söylemişti ama sanırım diğer şeyler gibi buda yalan oldu alıştık
@SunRise Merhaba alıntıda yer alan konuyla alakalı söyledikleriniz doğru mu? Doğruysa ne zaman uygulamaya geçireceksiniz, yapacağınız açıklamaya göre oyunu bırakacak veya devam edecek insanlar var, lütfen zamanımızı çalmayın şu konuyla alakalı 2. bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı insanları çileden çıkarıyorsunuz cidden.

greendaybeykoz

Üye
İnsanlar 2 senede bir sunucu açılırsa oyuncuların hepsi isyan eder zaten hadi onuda geçtim, devir eski devir olsa dediğini yapabilirler belki lakin faturası ağır olur bu planda iseler.

Sen yıllardır süregelen bir malum oyunun hitap ettiği kitleye oynuyosun, senin direk bir rekabet ettiğin pazar payı büyük bir firma var.
Onuda geçtim bu pazar a birde üstüne farklı firmalarda girecek onuda geçelim global anlamda Riot MMORPG'sini aramızda beklemeyen var mı ?
Rise yayını yapan ençok izlenen adam a sorun bi bekliyor muymuş beklemiyor muymuş ?
Yakın zamanda yerli bir firma daha girecek.
Pazarda oyuncu ister istemeden dağılacak ve sen oyuncuyu 8'PC almaya zorlayacaksın 2 senede bir server açacaksın, optimizasyonun aşırı sıkıntı olacak bu sistemle de rekabet edeceksin öyle mi ?
İyi şanslar abi. . . faturayı ben ödemiyeceğim. . .

fstab

Üye
İnsanlar 2 senede bir sunucu açılırsa oyuncuların hepsi isyan eder zaten hadi onuda geçtim, devir eski devir olsa dediğini yapabilirler belki lakin faturası ağır olur bu planda iseler.

Sen yıllardır süregelen bir malum oyunun hitap ettiği kitleye oynuyosun, senin direk bir rekabet ettiğin pazar payı büyük bir firma var.
Onuda geçtim bu pazar a birde üstüne farklı firmalarda girecek onuda geçelim global anlamda Riot MMORPG'sini aramızda beklemeyen var mı ?
Rise yayını yapan ençok izlenen adam a sorun bi bekliyor muymuş beklemiyor muymuş ?
Yakın zamanda yerli bir firma daha girecek.
Pazarda oyuncu ister istemeden dağılacak ve sen oyuncuyu 8'PC almaya zorlayacaksın 2 senede bir server açacaksın, optimizasyonun aşırı sıkıntı olacak bu sistemle de rekabet edeceksin öyle mi ?
İyi şanslar abi. . . faturayı ben ödemiyeceğim. . .

senin atladığın nokta yönetime güven olmaması
, 11:10 dan itibaren dinle sunrise kendi ağzıyla söylüyor, cok bişey anlatmama gerek yok dinleyebilirsin.

@SunRise Merhaba alıntıda yer alan konuyla alakalı söyledikleriniz doğru mu? Doğruysa ne zaman uygulamaya geçireceksiniz, yapacağınız açıklamaya göre oyunu bırakacak veya devam edecek insanlar var, lütfen zamanımızı çalmayın şu konuyla alakalı 2. bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı insanları çileden çıkarıyorsunuz cidden.

sunrise buralara gelip yorum yapmaz sen kendini yorma ben sana direk linkini bırakayım 4 ay önce söylenildi ama tabi o güncelleme hiçbir zaman gelmedi gelmeyecekte :D

, 34:10 dan itibaren dinleyebilirsin

Son düzenleme:

RainOfFire

Üye
ne o sistem yikildi hem de yeni sunucular geldi :D oyuncusunun yaninda! guven veren! harika! bir yonetim.

queec

Yeni Üye
üzerine düşünülecek çok sey yok exp kanalalrı artacak ve row ile dorp düşen farm yapılabilecek kanal 1'e düşürülecek. ordada bi tık drop oranları azaltırsın ve sonuc olarak x/1 oranında mafyalar azalırç gitsinler o kanalda birbirlerini yesinler. yok ıp banmıs yok hwıd banmıs hıkaye bunlar adamlar zaten farklı ıplerden farklı pc'lerden giriyorlar. bunlar çözüm degıl. çözümüde imkansıza yakın sadece yavaslatılabılır.

greendaybeykoz

Üye
Doğru ile kolay arasında yeterince doğru olanı gösterdik.

Kendi elleri ile kendi potansiyellerini yine kendileri küçültüyor.

emre7295

Üye
1 ayını dolduran bir sunucunun gb fiyatının bu denli düşmesi servere ne kadar çok item ve coin girdiğini gözler önüne seriyor. 1 aydır oyuna girmediğim tek bir gün, 5 saatin altında oynadığım tek bir gün olmamasına rağmen asla emeğimin karşılığını alamadım. Normalde hangi mmorpg türüne sahip oyunu oynarsanız oynayın bu kadar zaman ayırdığınız sürede en azından bir diğer ay yapacağınız masraflar %50 azalır ama burada çoğalıyor, süreç yönetimi konusunda yapılan hatalar yine biz oyunculara patladı. Bu kadar hata, bug dolu bir oyunda illegalin de olmadığını düşünmüyorum. Oyun yönetimine olan güvenim yerlerde.
senin row'un canavarı 1.5 sanıyede seçerken adamın row'u anında dönüp senden hızlı vuruyor canavara acaba nasıl oluyor row altı macrodan tabiki :) hele git o mafyalardan slot almaya çalış daha itemli olsan bile alamazsın çünkü senden önce vuruyor hertürlü adam serverın açılış gününden beri bir 36 pc haddar 3 te mantiste sabah akşam orda ve çarları 75 bile değil görev itemli ama en kral çarlarla git alamazsın :D

The Matrix

Üye
senin row'un canavarı 1.5 sanıyede seçerken adamın row'u anında dönüp senden hızlı vuruyor canavara acaba nasıl oluyor row altı macrodan tabiki :) hele git o mafyalardan slot almaya çalış daha itemli olsan bile alamazsın çünkü senden önce vuruyor hertürlü adam serverın açılış gününden beri bir 36 pc haddar 3 te mantiste sabah akşam orda ve çarları 75 bile değil görev itemli ama en kral çarlarla git alamazsın :D
Süreç yönetimi aşırı başarısız, sırf sürecin başından beri burada ve konuya hakim diye yetersiz bir insanı yönetimde tutmak mantıklı değil, süreç iyi yönetilmiyor ve yöneticiler hiç samimi değiller. @SunRise yeni sunucu gelmeyecek inanmayın demiş arkasından 2 sunucu birden geliyor, multi bilgisayarlar konusunda önlemler alınacak demiş ortada hiçbir şey yok ve bunun legal olduğu savunuyorlar. İnsan ekmek yediği yerden bu kadar nefret etmemeli bence.

Sineklik

Üye
@BEARFACT eleştirel yorum yapıyor ve ironi (!) bildirimi yaparak eleştirel konu açıyorum diye beni forumdan kısıtlamış. Siz bu topluluğu çok ararsınız da biz sizin gibi umursamaz ve alıngan duygusal yöneticileri arar mıyız emin değilim. Sayın yönetici hiçbir argo kelime, hakaret içeren cümleler kullanmadığım halde böyle bir yaptırım uygulamanız görevinizi kötü kullanmak olmuyor mu merak ettiğim için soruyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
@BEARFACT eleştirel yorum yapıyor ve ironi (!) bildirimi yaparak eleştirel konu açıyorum diye beni forumdan kısıtlamış. Siz bu topluluğu çok ararsınız da biz sizin gibi umursamaz ve alıngan duygusal yöneticileri arar mıyız emin değilim. Sayın yönetici hiçbir argo kelime, hakaret içeren cümleler kullanmadığım halde böyle bir yaptırım uygulamanız görevinizi kötü kullanmak olmuyor mu merak ettiğim için soruyorum.

Kısıtlama? Hesabınızda herhangi bir ceza bulunmuyor yazabiliyorsunuz şu an gördüğünüz gibi.

.AdmiraL.

Yeni Üye
Aslında çözüm çok basit:
Rowun çalıştığı tüm kampların sadece coin getirisi olacak ve gelen coin miktarları Hagard, Protean, Lunaskar farketmeksizin aynı olacak.
Camp 1 2 de Row çalışmayacak drop serbest olacak, hile makro bot vs. gibi illageller çok deneneceği için sürekli 7 24 GM ler tarafından kontrol sağlanılacak, kimse hile kullanmaya cesaret edemeyecek.
Böylelikle epic itemler çok değerlenmiş olup elle farm atanlar bir adım öne geçmiş olacak emeklerinin karşılığını alabilecekler
Legendary item ve takılar ulaşılması güç olacak, mount race gibi kolay eventlardan servera Royal Chest gibi üst düzey kutu girişi kesinlikle kapatılacak ve legendary itemlere ulaşılması güç olunup elle farm ile elde edilen epic itemlerin değeri artacak.
2 3 yayıncının gazına gelip upgrade oranları artırılmayacak,+ basılan takılardaki stat artışı değiştirilmeyecek.+9 item basımı sınır kabul edilip +10 item değerinde görülecek böylelikle yayıncıların niye +9 basamıyoruz diye ağlamalarının önüne geçilir.
Bunu 5 pc ile farm atan biri olarak söylüyorum normalde bu kendi ayağıma sıkmak olur ama benim amacım Türk yapımı oyunumuzun güçlenmesi ve devamlılığının sağlanması
Malum oyundan kaçarak buraya geldim ama bu politikalarla durumu ondan kötü olacak gibi bir an önce önlem alınıp solo userların oyundan kopuşu engellenmeli.

Son düzenleme:

Sineklik

Üye
Sayın @BEARFACT gerçekten sizden korkulur, duruma vakıf olan her insan bu erişim kısıtlamasını fark eder. Üyeliğime giriş yaptıktan sonra bu konuya bağlanmam 15 dakikamı aldı. Üyeliksiz nedense anında girebiliyorum her sayfaya, canınız sağolsun keyfini çıkarın ama keşke konuyla alakalı da bir yorum yapsaydınız 200 kişiyi umursamayışınız takdire şayan gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt