Agaragambi
Üye

Kimsenin ağladığı yok sen keyfine bak ben oyunu bıraktım sayılır meydan sizin böyle çocukça laflara cevap bile vermiyorum normalde ben oyun oynuyorum sen ticaret yapıyorsun ben aylık pre pus vs alırım ki mmorpg de bir oyuncudan maksimum beklenti bu olmalıdır sen işi ticarete döker oyunu sömürür sonra çeker gidersin. Senden iyiyim şöyleyim böyleyim gibi laflar senin ezikliğini kendini kanıtlama çabanı gösterir umrumda da olmaz ticaretine bak cevap filan da yazma gerçekten saçma gerekçelerin umrumda değil...birşey okumama gerek yok oyunuda siz ağlaklarıda gayet iyi biliyorum asıl piyasanın içine edenlerde dvde deli gibi item kasanlardır hiç bir yer boş değil her yerde mafyalaşma var kimse kimsenin umrunda bile değil dvde boş slot bul otur 5 dkka senden daha elit biri gelip çöker hemen slota 20 dkka müsade bile etmez cigersiz dolu gelmiş boş üstüne boş yapıyorsun güçlü olan kazanır arkadaş sende yap 8 16 20 30 40 pc yapma diyenmi var elinizden gelse yaparsınız zaten geriside umrunuzda olmaz boş beleş adamlarsınız asıl sizin gibi bomboş hiç bir halta yaramayanlarla muhabbet etmek ıq seviyemize hakaret 8 pc diye ağlayacağına macro açanlara haddar 1 2 dv dahil adamlar beleşten saatlerce macro ayarlayıp kasıyor onlara bir şey de onları şikayet et ama sizin derdinizi biliyoruz byee.